Αλλαγές που πρέπει να αναζητήσετε στο SEO το 2021

3
Αλλαγές που πρέπει να αναζητήσετε στο SEO το 2021
seo το 2021

Ο κόσμος του Search Engine Optimization (SEO) αλλάζει συνεχώς. Αν και η κατάσταση της ροής μπορεί να είναι δύσκολη στην πλοήγηση, υπάρχουν συχνά μοτίβα τάσεων που κάνουν τον ιστότοπό σας σχετικά με τα αποτελέσματα των μηχανών αναζήτησης λίγο πιο εύκολο. Καθώς το 2020 πλησιάζει στο τέλος του, οι ειδικοί του SEO έχουν μια πολύ καλή ιδέα για το πώς θα φαίνονται αυτές οι τάσεις για το 2021 με βάση τον ενημερωμένο αλγόριθμο της Google και τους τρόπους με τους οποίους η ενημέρωση του SEO ανάλογα μπορεί να βοηθήσει τις επιχειρήσεις για τη νέα χρονιά.

Δώστε προτεραιότητα στην εμπειρία χρήστη

Η μεγαλύτερη τάση που εξετάζουν οι επαγγελματίες SEO είναι η εμπειρία χρήστη ή το UX. Μπορεί να έχετε ακούσει τον όρο User Interface (UI) σε σχέση με τη σχεδίαση ιστότοπου, αλλά το UX πηγαίνει ένα βήμα πιο πέρα ​​από τη διεπαφή. Η δημιουργία ενός ιστότοπου με γνώμονα το UX σημαίνει τη δημιουργία ενός ιστότοπου που δεν είναι μόνο χρησιμοποιήσιμος και αισθητικά ευχάριστος, αλλά διασφαλίζει ότι ο πελάτης αισθάνεται θετικά συνολικά για την αλληλεπίδρασή του με την εταιρεία.

Αυτή η ιδέα ισχύει για ιστότοπους, αλλά θα μπορούσε να επεκταθεί πέρα ​​από τον εικονικό κόσμο σε τηλεφωνικές και πρόσωπο με πρόσωπο αλληλεπιδράσεις. Βασικά, ένα θετικό UX σημαίνει ότι ο ιστότοπος της εταιρείας σας αφήνει τους πελάτες να νιώθουν το ίδιο περιποιημένοι όπως και μετά από μια ευχάριστη εμπειρία με έναν συνεργάτη. Σύμφωνα με εμπειρογνώμονες, επιτυχημένοι ιστότοποι UX είναι:

  • Χρήσιμος
  • Επιθυμητός
  • Προσιτός
  • Αξιόπιστος
  • Βρέσιμο
  • Χρησιμοποιήσιμος
  • Πολύτιμος

Η ενσωμάτωση αυτών των στόχων σε έναν ιστότοπο αυξάνει τις επιτυχίες, βελτιώνει τη συνολική εμπειρία χρήστη με την εταιρεία και ενισχύει τις τακτικές SEO.

Ενημερώστε το My Business της Google

Η λειτουργία My Business του Google είναι η μικρογραφία που εμφανίζεται στους Χάρτες Google όταν οι χρήστες κάνουν αναζητήσεις βάσει τοποθεσίας. Αυτές οι σελίδες έχουν εύκολα προσβάσιμα δεδομένα σχετικά με την τοποθεσία, τις ώρες, το μενού (αν υπάρχει), τον ιστότοπο και τα στοιχεία επικοινωνίας μιας εταιρείας. Η Google αλλάζει συνεχώς τις δυνατότητες αυτών των καταχωρίσεων, καθιστώντας επιτακτική την ανάγκη οι ιδιοκτήτες επιχειρήσεων να παραμένουν ενημερωμένοι με τα προφίλ τους. Όταν αυτό ήταν απλώς ένα αποτέλεσμα αναζήτησης διεύθυνσης και αριθμού τηλεφώνου, τώρα οι πελάτες μπορούν να δουν σε πραγματικό χρόνο πόσο απασχολημένη είναι μια τοποθεσία. Εάν λείπουν πληροφορίες από ένα προφίλ, οι χρήστες μετακινούνται γρήγορα στη λίστα σε μια επιχείρηση με πιο ολοκληρωμένες πληροφορίες με μια ματιά. Αυτά τα προφίλ είναι ιδιαίτερα σημαντικά για μικρές και τοπικές επιχειρήσεις, οι οποίες επωφελούνται περισσότερο από αναζητήσεις όπως „καταστήματα ανδρικών ρούχων κοντά μου“ και „καλύτερα Pho Minneapolis“. Αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό σε έναν κόσμο μετά τον COVID-19, όταν οι επιλογές σε πακέτο και παραλαβή από το πεζοδρόμιο είναι πιο δημοφιλείς. Η καταχώριση των προφυλάξεων και των προσφορών για την ασφάλεια της πανδημίας προσελκύει πελάτες να σας ελέγξουν.

Αξιολογήστε την ποιότητα του περιεχομένου

Γίνεται ολοένα και πιο εμφανές ότι οι χρήστες του ιστότοπου αναζητούν περιεχόμενο ιστότοπου υψηλής ποιότητας μαζί με ελκυστικό σχεδιασμό και χρηστικότητα. Ακόμα κι αν διαθέτετε επικίνδυνο SEO, εάν ένας χρήστης δεν βρει γραφή ή πληροφορίες υψηλής ποιότητας στον ιστότοπό σας, θα φύγει για να βρει το ίδιο πράγμα που έχει γίνει καλύτερα κάπου αλλού. Όταν συμβεί αυτό, χάνετε τη διάρκεια της περιόδου σύνδεσης, με αποτέλεσμα να πέσει η προτεραιότητά σας στο Google. Η βελτίωση του περιεχομένου του ιστότοπού σας συμβάλλει στην ενίσχυση της απόδοσης. Για να το κάνετε αυτό, η επένδυση σε έναν ποιοτικό κειμενογράφο, είτε με σύμβαση είτε εσωτερική, είναι το καλύτερο στοίχημά σας.

Γράψτε για τους ανθρώπους

Μπορεί να είναι δελεαστικό να δημιουργείτε περιεχόμενο που προσελκύει bots, αλλά ο πρωταρχικός σας στόχος πρέπει να είναι να γράφετε για τους ανθρώπους. Η Google προτιμά πραγματικά αυτό το είδος περιεχομένου – όπως και το κοινό σας. Για να έχετε έναν αποτελεσματικό ιστότοπο, οι στρατηγικές SEO μιας επιχείρησης πρέπει να περιλαμβάνουν εμφανίσεις με βάση οποιονδήποτε αριθμό αναζητήσεων. Οι λέξεις-κλειδιά από μόνες τους δεν είναι βασιλιάς. Εάν γεμίσετε το περιεχόμενό σας γεμάτο λέξεις-κλειδιά, η εργασία σας στο SEO πιθανότατα θα αποτύχει με κυρώσεις από τις μηχανές αναζήτησης.

Η Google κινείται προς έναν χώρο ερμηνείας, όχι μόνο κατά λέξη αναζήτησης λέξεων-κλειδιών. Οι άνθρωποι αναζητούν επίσης περισσότερο συνομιλητικά. Είτε πρόκειται για ομιλία σε κείμενο είτε για ασαφείς καταχωρήσεις Google, το SEO μας πρέπει να είναι ερμηνευτικό των αναγκών των χρηστών, όπως θα ήταν ένας δεύτερος ομιλητής σε μια συνομιλία. Αυτό επεκτείνεται και στην πρόθεση. Οι επιτυχημένοι ιστότοποι του 2020 θα μπορούν να καταλάβουν την πρόθεση πίσω από την αναζήτηση ενός χρήστη, είτε πρόκειται για σύγκριση προϊόντων, αγορά προϊόντος, εύρεση πληροφοριών ή πρόσβαση σε έναν συγκεκριμένο ιστότοπο.

Η αλλαγή του ιστότοπού σας και των τακτικών SEO για να συμβαδίσετε με τις συνεχείς μεταβάσεις του κόσμου του Διαδικτύου είναι μια δουλειά πλήρους απασχόλησης. Για να λειτουργήσει ένας πλήρως λειτουργικός ιστότοπος που αξιοποιεί πλήρως τις δυνατότητές του, πρέπει να του παρέχεται σχεδόν συνεχής φροντίδα και αλλαγή. Αφήστε τους ειδικούς όραμα χειριστείτε το για εσάς. Ως πρόδρομος του κλάδου σε εκτενείς τάσεις και ενημερώσεις SEO, η Vizion διασφαλίζει ότι ο ιστότοπός σας κάνει το μέγιστο καλό για την εταιρεία σας. Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα!

Στη Vizion Interactive, έχουμε την τεχνογνωσία, την εμπειρία και τον ενθουσιασμό για να έχουμε αποτελέσματα και να κρατάμε τους πελάτες ευχαριστημένους! Μάθετε περισσότερα σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο οι Έλεγχοι SEO, η Διαχείριση Τοπικής Καταχώρισης, η Συμβουλευτική επανασχεδιασμού ιστοτόπων και οι υπηρεσίες ψηφιακού μάρκετινγκ B2B μπορούν να αυξήσουν τις πωλήσεις και να ενισχύσουν την απόδοση επένδυσης (ROI). Αλλά μην δεχθείτε απλώς το λόγο μας, ελέγξτε τι έχουν να πουν οι πελάτες μας, μαζί με τις περιπτωσιολογικές μας μελέτες.

παρόμοιες αναρτήσεις

Schreibe einen Kommentar