Ανοιξιάτικος καθαρισμός του περιεχομένου του ιστολογίου σας: Πώς να επαναχρησιμοποιήσετε και να ανακυκλώσετε παλιές αναρτήσεις ιστολογίου

5
Ανοιξιάτικος καθαρισμός του περιεχομένου του ιστολογίου σας: Πώς να επαναχρησιμοποιήσετε και να ανακυκλώσετε παλιές αναρτήσεις ιστολογίου
blog ανοιξιάτικο καθάρισμα

Η χρονιά είναι σε πλήρη εξέλιξη και ενώ σχεδιάζετε νέο περιεχόμενο, το παλιό σας περιεχόμενο κάθεται εκεί και περιμένει υπομονετικά την προσοχή σας. Τι κάνεις? Να το ξεφορτωθείτε, να το ενημερώσετε ή απλά να το αφήσετε να καθίσει; Δείξτε λίγη αγάπη στις παλιές σας αναρτήσεις και θα είστε σε καλύτερη θέση να προσελκύσετε νέους αναγνώστες και να αυξήσετε τις μετατροπές.

Γιατί έχουν σημασία οι παλιές αναρτήσεις ιστολογίου;

Ο ιστότοπός σας έχει εκατοντάδες σελίδες, πιθανώς χιλιάδες. Πώς επηρεάζουν τις εκατοντάδες παλιές αναρτήσεις ιστολογίου τα αποτελέσματά σας; Ας βουτήξουμε.

Το πρόβλημα είναι ότι το παραμελημένο περιεχόμενο μπορεί να κάνει περισσότερο κακό παρά καλό. Πρώτον, περιορίζετε την απόδοση επένδυσης του ιστολογίου σας όταν μια ανάρτηση αγνοείται μετά την αρχική δημοσίευση και τις κοινοποιήσεις στα κοινωνικά δίκτυα. Ο στόχος οποιουδήποτε ιστολογίου είναι να κρατήσει αφοσιωμένους τους νέους αναγνώστες και να μετατρέψει τους έμπειρους πελάτες σε πρεσβευτές επωνυμίας. Το μπαγιάτικο περιεχόμενο δεν θα το πετύχει αυτό.

Επιπλέον, μπορεί να υπάρχουν ελλιπείς ή ανακριβείς πληροφορίες που κρύβονται σε παλιές αναρτήσεις ιστολογίου. Ή, χειρότερα, διπλό περιεχόμενο. Ασθμαίνω. Καθώς οι βιομηχανίες προσαρμόζονται στις απαιτήσεις της αγοράς, η επιστήμη διευρύνει τις γνώσεις μας για το σύμπαν. Οι παλιές τεχνολογίες που ακολουθούν το νέο περιεχόμενο που γράφτηκε πριν από χρόνια αξίζει να αναθεωρηθούν, να ενημερωθούν και να προωθηθούν εκ νέου.

Τέλος, η ανανέωση σε παλιές αναρτήσεις ιστολογίου απαιτεί συνήθως λιγότερη δουλειά από το να ξεκινήσετε μια νέα ανάρτηση από την αρχή. Το να δείχνετε κάποια αγάπη σε παλιές αναρτήσεις με προσεκτικές αναθεωρήσεις και στρατηγικές κοινοποιήσεις μπορεί να προσφέρει μεγαλύτερη απόδοση επένδυσης (ROI). χωρίς πολύ πρόσθετο μετοχικό κεφάλαιο. Δεν είναι κακή συμφωνία, ε;

Πρέπει να διαγράψετε παλιές αναρτήσεις ιστολογίου;

Όποτε είναι δυνατόν, θα πρέπει να προσπαθήσετε να διατηρήσετε τις παλιές αναρτήσεις ιστολογίου (και επομένως τα backlinks που έχουν κερδίσει) αντί να τα διαγράψετε. Αλλά, μερικές φορές, η διαγραφή μιας παλιάς ανάρτησης είναι απλώς αυτό που πρέπει να γίνει.

Πώς ξέρετε ποιες αναρτήσεις να διαγράψετε; Χρησιμοποιήστε το Google Analytics για να αξιολογήσετε παλαιότερες αναρτήσεις, συμπεριλαμβανομένης της απόδοσής τους, του αριθμού λέξεων, των λέξεων-κλειδιών, των συνδέσμων επιστροφής και άλλων πολύτιμων δεδομένων στη σελίδα. Στη συνέχεια, κάντε τις ακόλουθες ερωτήσεις:

  • Το περιεχόμενο στοχεύει λάθος λέξεις-κλειδιά;
  • Οι πληροφορίες του ιστολογίου εξακολουθούν να σχετίζονται με την επωνυμία μου;
  • Είναι το περιεχόμενο μέρος μιας λεπτής κατηγορίας περιεχομένου στον ιστότοπο;
  • Έχει το ιστολόγιο κραυγαλέα γραμματικά λάθη, ελάχιστες λέξεις ή αμφισβητήσιμα στατιστικά στοιχεία χωρίς πηγή;
  • Το περιεχόμενο εστιάζει σε άξια ενημέρωσης θέματα που δεν είναι πλέον σχετικά με το κοινό σας;

Πώς μπορώ να ανανεώσω μια παλιά ανάρτηση ιστολογίου;

Εάν έχετε απαντήσει στις παραπάνω ερωτήσεις και πιστεύετε ότι μπορεί να εξακολουθεί να υπάρχει αξία στο περιεχόμενό σας, η ανανέωση της ανάρτησής σας αξίζει τον χρόνο. Ωστόσο, η ενημέρωση περιεχομένου δεν είναι σαν να ρίχνεις μια νέα στρώση χρώματος σε ένα κλασικό όχημα.

ο πως Η ενημέρωση παλιών αναρτήσεων θα εξαρτηθεί σε μεγάλο βαθμό από το κοινό σας, τους τρέχοντες στόχους SEO και μάρκετινγκ περιεχομένου, καθώς και από τα καταστήματα που χρησιμοποιείτε για την προώθηση του περιεχομένου σας. Ακολουθούν μερικοί τρόποι για να αναβαθμίσετε, να ανακυκλώσετε και να επαναχρησιμοποιήσετε παλιές αναρτήσεις ιστολογίου για να αυξήσετε την προβολή της επωνυμίας, να αποκτήσετε νέους πελάτες και να αυξήσετε τις πωλήσεις.

Προώθηση παλιού περιεχομένου

Όταν έχετε παλαιότερο περιεχόμενο που εξακολουθεί να είναι ακριβές, σχετικό και χρήσιμο, το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να προσελκύσετε περισσότερα μάτια στη σελίδα. Σε αυτή την περίπτωση, δεν θα χρειαστεί να κάνετε πολύ επιπλέον γράψιμο ή σχεδιασμό. Απλά πρέπει να επιλέξετε 10 ή 20 παλιές αναρτήσεις και να τις δείτε μπροστά σε νέα πρόσωπα. Εδώ είναι μερικές ιδέες:

  • Κοινοποιήστε την ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
  • Συμπεριλάβετε έναν σύνδεσμο προς παλιές αναρτήσεις ιστολογίου στα μηνύματα μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.
  • Ενσωματώστε συνδέσμους σε παλιές αναρτήσεις σε νέες καμπάνιες πωλήσεων.

Αναζωογονήστε το αειθαλές περιεχόμενο

Το Evergreen περιεχόμενο καταγράφει περισσότερες προβολές με την πάροδο του χρόνου από οποιοδήποτε άλλο είδος περιεχομένου. Κάντε το αειθαλές περιεχόμενό σας να ξεχωρίζει στους αναγνώστες (και στις μηχανές αναζήτησης) επεκτείνοντας το περιεχόμενο για να απαντήσετε στις κορυφαίες ερωτήσεις του κοινού σας και να λύσετε κοινά προβλήματα. Αυτό δεν απαιτεί φανταχτερά προγράμματα ή εργαλεία αναζήτησης λέξεων-κλειδιών. Συνδέστε τον όρο αναζήτησης στο Google και ανατρέξτε στην ενότητα „Οι άνθρωποι ρωτούν επίσης“ για σχετικές ερωτήσεις και απαντήσεις.

Ενημέρωση στατιστικών στοιχείων και συνδέσμων

Είτε η ανάρτησή σας περιλαμβάνει ζουμερά δεδομένα ή στατιστικά στοιχεία σχετικά με τη στιγμή της δημοσίευσης είτε περιέχει κατεστραμμένους συνδέσμους, η ενημέρωση των περιεχομένων συνδέσμων και των σχετικών στατιστικών είναι ένας αποτελεσματικός τρόπος για να ενημερώσετε το περιεχόμενό σας, ενώ ταυτόχρονα τραβάτε την προσοχή των επισκεπτών. Ελέγξτε τους εξωτερικούς σας συνδέσμους για να βεβαιωθείτε ότι συνδέεστε σε έγκυρες, σχετικές σελίδες και ότι οι αναγνώστες δεν έχουν κολλήσει με ένα 404.

Προσθέστε οπτικό ενδιαφέρον σε παλιές αναρτήσεις

Τα περισσότερα ιστολόγια ξεκινούν με ελάχιστα οπτικά και διαδραστικό περιεχόμενο. Εάν έχετε δημοσιεύσει μια υπέροχη ανάρτηση και δυσκολεύεστε να μάθετε πώς να την ενημερώσετε, προσθέστε μερικά οπτικά στοιχεία στην ανάρτηση ή μετατρέψτε το περιεχόμενο σε ένα μιμίδιο ή ένα γράφημα με δυνατότητα κοινής χρήσης. Χρησιμοποιήστε τα οπτικά μέσα για να τραβήξετε την προσοχή στα κοινωνικά κανάλια και συνδέστε την παλιά ανάρτηση για να φέρετε νέους θεατές στον ιστότοπό σας.

Παρακολουθήστε την επιτυχία της ανάρτησής σας

Είτε έχετε αποφασίσει να προσθέσετε γραφικά στο περιεχόμενό σας είτε να ενημερώσετε στοχευμένες λέξεις-κλειδιά, δεν θα ξέρετε εάν οι προσπάθειές σας αποδίδουν, εκτός εάν βουτήξετε στα αναλυτικά στοιχεία—προγραμματίστε χρόνο κάθε μήνα για να παρακολουθείτε την επισκεψιμότητα και την αφοσίωση της ανάρτησής σας. Στη συνέχεια, συνεχίστε να τροποποιείτε τη στρατηγική ενημέρωσης του ιστολογίου σας για να αξιοποιήσετε στο έπακρο το παλιό περιεχόμενο.

Στη Vizion Interactive, έχουμε την τεχνογνωσία, την εμπειρία και τον ενθουσιασμό για να έχουμε αποτελέσματα και να κρατάμε τους πελάτες ευχαριστημένους! Μάθετε περισσότερα σχετικά με το πώς οι υπηρεσίες μάρκετινγκ περιεχομένου μπορούν να αυξήσουν τις πωλήσεις και να ενισχύσουν την απόδοση επένδυσης (ROI). Αλλά μην δεχθείτε απλώς το λόγο μας, ελέγξτε τι έχουν να πουν οι πελάτες μας, μαζί με τις περιπτωσιολογικές μας μελέτες.

παρόμοιες αναρτήσεις

Schreibe einen Kommentar