Λίστα ελέγχου καμπάνιας ΔΕΗ για διακοπές – Είναι έτοιμες οι καμπάνιες σας;

3
Λίστα ελέγχου καμπάνιας ΔΕΗ για διακοπές – Είναι έτοιμες οι καμπάνιες σας;
Λίστα ελέγχου καμπάνιας ΔΕΗ για διακοπές – Είναι έτοιμες οι καμπάνιες σας;  Vizion Interactive

Καταλαβαίνετε ότι απέχουμε μόλις 8 εβδομάδες από τα Χριστούγεννα; Καθώς οι γιορτές πλησιάζουν, η Vizion θέλει να βεβαιωθεί ότι οι καμπάνιες και οι στρατηγικές σας στη PPC είναι προετοιμασμένες για την πιο πολυσύχναστη εποχή του χρόνου. Οι επιχειρήσεις έχουν πολλά να κερδίσουν από την πρόωρη προετοιμασία και είμαστε εδώ για να βοηθήσουμε!

Γεγονός: περισσότεροι από τους μισούς (52 τοις εκατό) των αγοραστών για διακοπές επωφελήθηκαν από πρώιμες εορταστικές εκπτώσεις και προσφορές το 2020, σύμφωνα με την Εθνική Ομοσπονδία Λιανικής. Και, ανέφερε η USA Today, φέτος, λόγω της ταλαιπωρημένης αλυσίδας εφοδιασμού μαζί με τις ελλείψεις εργατικού δυναμικού, οι ειδικοί προβλέπουν ότι πολλά προϊόντα θα είναι χαμηλά σε προσφορά και οι χρόνοι αποστολής μπορεί να είναι ακόμη μεγαλύτεροι από πέρυσι, ωθώντας τους αγοραστές να ξεκινήσουν τις γιορτινές αγορές πολύ νωρίτερα φέτος .

Να είστε προετοιμασμένοι και να προχωρήσετε αυτήν την εορταστική περίοδο με την απόλυτη λίστα ελέγχου εκστρατειών ΔΕΗ για διακοπές.

Διατηρήστε φρέσκια την τιμή και τη διαθεσιμότητα των ροών των προϊόντων σας ενεργοποιώντας αυτόματη παράδοση τροφοδοσίας.

Η αυτόματη παράδοση τροφοδοσίας διατηρεί τη ροή σας ενημερωμένη και υγιή, μειώνοντας τον αριθμό των σφαλμάτων του προϊόντος.

Η αυτόματη παράδοση τροφοδοσίας είναι ακόμη πιο σημαντική φέτος λόγω των ελλείψεων προμηθειών. Μην ξοδεύετε χρήματα για την προώθηση αντικειμένων που έχουν εξαντληθεί. Βεβαιωθείτε ότι οι ροές σας είναι ενημερωμένες ανά πάσα στιγμή.

Οι τιμές ενδέχεται να αλλάξουν πολλές φορές κατά τη διάρκεια της εορταστικής περιόδου λόγω εκδηλώσεων ειδικών προσφορών όπως η Black Friday, η Cyber ​​Monday και άλλες προωθητικές εκδηλώσεις.

Επωφεληθείτε από τα οφέλη καθώς η Google ανταμείβει τις τροφές υγιών προϊόντων με μεγαλύτερη προβολή των καταχωρίσεων προϊόντων.

Ρυθμίστε νωρίς το διαφημιστικό σας ημερολόγιο χρησιμοποιώντας τις Προσφορές εμπόρων Google.

Επιτρέψτε στις Αγορές Google σας να ξεχωρίζουν από τους ανταγωνιστές σας με προσφορές που τραβούν την προσοχή κατά τη διάρκεια αυτής της εορταστικής περιόδου.

Οι Προσφορές Εμπόρων Google είναι οι επεκτάσεις „Ειδικής προσφοράς“ που εμφανίζονται στις διαφημίσεις Αγορών Google. Όταν κάνετε κλικ, αυτές οι προσφορές αποκαλύπτουν διάφορες εκπτώσεις ή κίνητρα από τον πωλητή. Μπορείτε να προγραμματίσετε ειδικές προσφορές για εμφάνιση κατά τη διάρκεια των ωρών προώθησης.

Οι διαφημίσεις αγορών με ειδικές προσφορές μπορούν να δουν αυξήσεις στο CTR άνω του 10% και στα ποσοστά μετατροπών άνω του 18%. (Google Case Study). Εκμεταλλευτείτε αυτές τις ευκαιρίες για να αυξήσετε την προβολή και τις πωλήσεις όσο οι αγορές είναι ζεστές!

Λίστα ελέγχου καμπάνιας PPC Promo Merchant Holiday – Είναι έτοιμες οι καμπάνιες σας;  Vizion Interactive

Προγραμματίστε τους προϋπολογισμούς της καμπάνιας της ΔΕΗ για τις διακοπές σας.

Αν δεν το έχετε κάνει ήδη ΤΩΡΑ!

Ακόμη και με τη φετινή χρονιά να είναι διαφορετική και λίγο απρόβλεπτη, το καλύτερο μέρος για να ξεκινήσετε είναι να αναθεωρήσετε τους ιστορικούς προϋπολογισμούς διακοπών για καμπάνιες. Σας συνιστούμε να ανατρέξετε στις δαπάνες και την απόδοσή σας στις διακοπές από το 2018-2020. Ελέγξτε τα ακόλουθα:

  • Δαπάνες – Πώς αυξήθηκαν οι δαπάνες με τα χρόνια; Ποια είναι η μέση δαπάνη κατά τους μήνες των διακοπών;
  • Μερίδιο εμφάνισης – Πόσο ορατά ήταν τα προϊόντα και οι διαφημίσεις αναζήτησης με τον καθορισμένο προϋπολογισμό σας; Ελέγξτε εάν χάσατε τις εμφανίσεις και προσαρμοστείτε για το 2021.
  • Απόδοση Διαφημιστικής Επένδυσης – Πόσο κερδοφόρα ήταν η επιχείρησή σας με τον προϋπολογισμό σας; Βρείτε το „γλυκό“ σημείο για τον όγκο και τις πωλήσεις με βάση τα πραγματικά αποτελέσματα. Ποιοι τομείς ή σειρές προϊόντων είναι οι πιο κερδοφόρες για εσάς; Σκεφτείτε να αυξήσετε τον προϋπολογισμό σε αυτές τις περιοχές για να αυξήσετε τη συνολική απόδοση διαφημιστικής επένδυσης (ROAS).

Οι επωνυμίες τείνουν να αυξάνουν τους προϋπολογισμούς τους από 10%-20% κατά τις περιόδους διακοπών, αλλά φροντίστε να ξοδεύετε έξυπνα. Να είστε προετοιμασμένοι για τον υψηλότερο όγκο και επωφεληθείτε από τη ζήτηση για αυτήν την εποχή του χρόνου.

Να είστε ανταγωνιστικοί. Μην χάνετε την έκθεση στις διακοπές.

Πιθανότατα οι ανταγωνιστές σας εργάζονται σκληρά για να είναι ορατοί και αυτές τις γιορτές.

Ο διαφημιστικός χώρος γίνεται τόσο φρενήρης όσο και οι αγοραστές κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. Βεβαιωθείτε ότι είστε έτοιμοι να εμφανιστείτε. Αυτό γίνεται με το να γίνετε επιθετικοί με τις προσφορές και τη στρατηγική σας. Παρακολουθήστε το μερίδιο εντύπωσής σας και δυναμώστε τη θερμότητα όταν χρειάζεται.

Ενώ είναι σημαντικό να είσαι ορατός, είναι εξίσου σημαντικό να είσαι κερδοφόρος. Μάθετε πώς φαίνεται η επιτυχία. Θέστε στόχους και όρια για να απομακρυνθείτε με την πιο κερδοφόρα περίοδο των διακοπών σας!

Μην περιορίζετε τα προϊόντα σας με τις μεγαλύτερες πωλήσεις.

Αυτή την εποχή του χρόνου, βλέπουμε συχνά τις καμπάνιες να περιορίζονται λόγω του διαθέσιμου προϋπολογισμού για δαπάνη. Αυτό είναι όπου εμείς ως έμποροι πρέπει να λάβουμε κάποιες έξυπνες αποφάσεις.

Για να μην εξαντληθούν νωρίς ο προϋπολογισμός των προϊόντων με τις μεγαλύτερες πωλήσεις, εξετάστε το ενδεχόμενο να τα χωρίσετε στη δική τους καμπάνια για να μεγιστοποιήσετε την απήχησή τους. Αυτό επιτρέπει περισσότερο έλεγχο στους προϋπολογισμούς με έναν σαφή και εύκολο τρόπο προσαρμογής των δαπανών για την καλύτερη δυνατή απόδοση.

Οι διακοπές μπορεί να είναι η πιο συναρπαστική και πολύτιμη περίοδος του χρόνου για την επιχείρησή σας… και η πιο ταραχώδης. Μην περιμένετε μέχρι την τελευταία στιγμή για να εφαρμόσετε τη στρατηγική σας. Σχεδιάστε εκ των προτέρων και φροντίστε να εφαρμόσετε αυτές τις συμβουλές για να εξασφαλίσετε εξαιρετική απόδοση των καμπανιών σας PPC.

Αναζητάτε περισσότερες συμβουλές μάρκετινγκ για διακοπές; Δείτε τα βασικά μας στοιχεία από το Think Retail on Air 2021 της Google εδώ.

παρόμοιες αναρτήσεις

Schreibe einen Kommentar