Πρέπει να έχετε για τη στρατηγική περιεχομένου σας το 2021

2
Πρέπει να έχετε για τη στρατηγική περιεχομένου σας το 2021

στρατηγική περιεχομένου το 2021Κατά τη διάρκεια της τελευταίας δεκαετίας, το ψηφιακό μάρκετινγκ έχει αλλάξει εντελώς τον τρόπο που οι επιχειρήσεις δημιουργούν και εφαρμόζουν τις διαφημιστικές τους στρατηγικές. Οι συνήθειες και οι συμπεριφορές των καταναλωτών αλλάζουν συνεχώς, πράγμα που σημαίνει ότι ο κλάδος του ψηφιακού μάρκετινγκ πρέπει να εργαστεί επιμελώς για να αναπτύξει καινοτομίες που θα ανταποκρίνονται αποτελεσματικά σε αυτές τις αυξανόμενες ανάγκες. Στο τέλος κάθε έτους, οι επιχειρήσεις σχεδιάζουν για το επόμενο έτος εξετάζοντας τις τάσεις και αναζητώντας τρόπους να βελτιώσουν τις στρατηγικές τους για να φτάσουν σε μια συνεχώς διευρυνόμενη αγορά.

Ακριβώς όπως η παγκόσμια πανδημία COVID-19 έχει αλλάξει ριζικά πολλές πτυχές της ζωής μας, έχει επίσης οδηγήσει σε αλλαγές στο τοπίο του ψηφιακού μάρκετινγκ. Καθώς οι περισσότεροι Αμερικανοί εργάζονται και μαθαίνουν από το σπίτι, η έκθεσή τους σε παραδοσιακές μεθόδους διαφήμισης έχει περιοριστεί, επομένως η σημασία της διαδικτυακής παρουσίας δεν μπορεί να υποτιμηθεί. Έχει καταστεί ζωτικής σημασίας για τις επιχειρήσεις να επικεντρωθούν στην ποιότητα των καμπανιών ψηφιακού μάρκετινγκ και να επενδύσουν σε πολύτιμες στρατηγικές. Για να διασφαλίσετε ότι η επιχείρησή σας θα ευδοκιμήσει αυτή τη δύσκολη περίοδο, σκεφτείτε τις ακόλουθες τάσεις που μπορείτε να εφαρμόσετε το επόμενο έτος.

Διαφημίσεις βίντεο ροής

Οι διαφημίσεις ροής βίντεο έχουν καταλάβει πλήρως τη βιομηχανία του ψηφιακού μάρκετινγκ και πλέον θεωρούνται η πιο ισχυρή μέθοδος προσέλκυσης πελατών και ενθάρρυνσης αγορών. Άτομα από κάθε δημογραφικό υπόβαθρο προτιμούν περιεχόμενο βίντεο και η αφοσίωση των καταναλωτών με το βίντεο είναι σταθερά υψηλότερα από κάθε άλλη μορφή περιεχομένου. Οι σύγχρονοι καταναλωτές αφιερώνουν το ένα τρίτο του χρόνου που περνούν στο διαδίκτυο παρακολουθώντας περιεχόμενο βίντεο και οι περισσότεροι από αυτούς δίνουν μεγάλη προσοχή στις διαφημίσεις βίντεο που τοποθετούνται σε αυτό το περιεχόμενο.

Όταν δημιουργούν εντυπωσιακές διαφημίσεις βίντεο που έχουν απήχηση στους καταναλωτές, οι επιχειρήσεις επωφελούνται σημαντικά με διάφορους τρόπους. Ένα συγκλονιστικό Το 90% των καταναλωτών αναφέρει ότι τα βίντεο επηρεάζουν τις αποφάσεις αγοράς τους, με Το 64% εξ αυτών Η κοινή χρήση αυτών των βίντεο αυξάνει τις πιθανότητες να αγοράσουν το προϊόν. Οι υπηρεσίες ροής όπως το YouTube χρησιμοποιούν αλγόριθμους για να τοποθετήσουν ορισμένες διαφημίσεις δίπλα σε κατάλληλο περιεχόμενο, πράγμα που σημαίνει ότι οι καμπάνιες μάρκετινγκ θα κατευθύνονται σωστά στο κοινό-στόχο σας. Παρέχουν επίσης αναφορές που εξετάζουν την απόδοση του περιεχομένου του βίντεό σας σε μια σειρά μετρήσεων, όπως η απόδοση κλικ, η προβολή, η συχνότητα και η απήχηση.

Διαδραστικό περιεχόμενο

Με την αγορά βιντεοπαιχνιδιών να παρουσιάζει εκθετική επιτυχία τα τελευταία 10 χρόνια, περισσότεροι καταναλωτές από ποτέ δείχνουν αυξημένο ενδιαφέρον για περιεχόμενο που σχετίζεται με gaming. Λόγω αυτής της αλλαγής, το διαδραστικό περιεχόμενο είναι πιο αποτελεσματικό στην προσέλκυση των καταναλωτών από το στατικό περιεχόμενο.

Στην πραγματικότητα, 88% των εμπόρων αναφέρουν ότι το διαδραστικό περιεχόμενο χρησιμεύει στην επιτυχή διαφοροποίηση των επωνυμιών τους από τον ανταγωνισμό. Το διαδραστικό περιεχόμενο λαμβάνει πολλές μορφές, συμπεριλαμβανομένων ερευνών, δημοσκοπήσεων, κουίζ, αναρτήσεων με δυνατότητα αγοράς, περιηγήσεων βίντεο και εμπειριών επαυξημένης ή εικονικής πραγματικότητας. Επιπλέον, οι διαγωνισμοί μπορούν να αυξήσουν γρήγορα την απήχησή σας, ειδικά αν περιλαμβάνουν ελκυστικές ανταμοιβές.

Οι καταναλωτές διαδραστικού περιεχομένου επιδεικνύουν όχι μόνο μεγαλύτερες περιόδους αφοσίωσης αλλά και υψηλότερα επίπεδα απόλαυσης. Οι επιχειρήσεις αποκομίζουν σημαντικά οφέλη όταν αναπτύσσουν διαδραστικό περιεχόμενο, συμπεριλαμβανομένης της βελτιωμένης προβολής της επωνυμίας, της μεγαλύτερης ανάκλησης επωνυμίας και της αξιοπιστίας. Τα σωστά αναλυτικά εργαλεία σάς επιτρέπουν να μάθετε περισσότερα για το κοινό σας για να βελτιστοποιήσετε περαιτέρω το περιεχόμενό σας και να στοχεύσετε τους καταναλωτές που είναι πιο πιθανό να αλληλεπιδράσουν με την επιχείρησή σας.

Μεσα ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ

Καθώς οι κατευθυντήριες γραμμές για την κοινωνική απόσταση συνεχίζουν να κυριαρχούν στη χώρα, περισσότεροι άνθρωποι αντικαθιστούν τις προσωπικές αλληλεπιδράσεις με τη δέσμευση στις πλατφόρμες κοινωνικών μέσων. Αυτό έχει δημιουργήσει μια απαράμιλλη ευκαιρία για μάρκετινγκ σε αυτές τις πλατφόρμες και πολλές επιχειρήσεις επωφελούνται από τη διοχέτευση πόρων στις καμπάνιες μάρκετινγκ μέσων κοινωνικής δικτύωσης. Μάλιστα, από τον Ιούνιο του 2020, εταιρείες σε όλη τη χώρα εκχωρούν περίπου το 24% των προϋπολογισμών μάρκετινγκ συγκεκριμένα στα social media, αύξηση 13% από τον Φεβρουάριο.

Το Facebook, το Twitter, το Instagram, το Snapchat και πολλοί άλλοι ιστότοποι μέσων κοινωνικής δικτύωσης παρέχουν το τέλειο περιβάλλον για να προσελκύσουν νέο κοινό και να διατηρήσουν και να προσελκύσουν εκ νέου τους υπάρχοντες πελάτες. Ένας ειδικός μάρκετινγκ για την επιχείρησή σας μπορεί να χρησιμοποιήσει τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να δημιουργήσει σχέδια περιεχομένου, να μοιραστεί τακτικά προγραμματισμένες αναρτήσεις, να παρακολουθεί τη συμμετοχή των πελατών και να αυξήσει τις πωλήσεις. Επίσης, η ικανότητα των χρηστών να μοιράζονται περιεχόμενο εύκολα και γρήγορα σε πλατφόρμες μέσων κοινωνικής δικτύωσης είναι ιδιαίτερα επωφελής για την αύξηση της απήχησης της επωνυμίας σας.

Λάβετε βοήθεια με τη στρατηγική περιεχομένου σας

Οι τάσεις που αναφέρονται παραπάνω αποτελούν ένα εξαιρετικό μέρος για να ξεκινήσετε κατά τον σχεδιασμό της στρατηγικής ψηφιακού μάρκετινγκ για το 2021. Με διαφημίσεις βίντεο ροής υψηλής ποιότητας, συναρπαστικό διαδραστικό περιεχόμενο και ισχυρή παρουσία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, μπορείτε να ανεβάσετε την επιχείρησή σας στο επίπεδο. Οι σωστές στρατηγικές μπορούν να επηρεάσουν σημαντικά την επιτυχία της επωνυμίας σας αυξάνοντας την επισκεψιμότητα, δημιουργώντας δυνητικούς πελάτες και επιτυγχάνοντας πωλήσεις. Επικοινωνήστε με το ειδικοί μάρκετινγκ στη Vizion σήμερα για να μάθετε πώς να εφαρμόζετε αυτές τις πολύτιμες τάσεις στην επιχείρησή σας κατά τη διάρκεια του επόμενου έτους.

Στη Vizion Interactive, έχουμε την τεχνογνωσία, την εμπειρία και τον ενθουσιασμό για να έχουμε αποτελέσματα και να κρατάμε τους πελάτες ευχαριστημένους! Μάθετε περισσότερα σχετικά με το πώς οι υπηρεσίες μάρκετινγκ περιεχομένου μπορούν να αυξήσουν τις πωλήσεις και να ενισχύσουν την απόδοση επένδυσης (ROI). Αλλά μην δεχθείτε απλώς το λόγο μας, ελέγξτε τι έχουν να πουν οι πελάτες μας, μαζί με τις περιπτωσιολογικές μας μελέτες.

παρόμοιες αναρτήσεις

Schreibe einen Kommentar