Σπίτι που πρέπει να έχει για ηλικιωμένους και ηλικιωμένους

1
Σπίτι που πρέπει να έχει για ηλικιωμένους και ηλικιωμένους

Αυτές τις μέρες, τα άτομα των παλαιότερων γενεών είναι πιο υγιή, πιο χαρούμενα και πιο δραστήρια από τα προηγούμενα χρόνια. Ως αποτέλεσμα, έχουμε δει μια αυξανόμενη τάση προς τη «γήρανση επί τόπου» σε αντίθεση με τη μετεγκατάσταση σε ένα χωριό συνταξιούχων.

Ωστόσο, η γήρανση έρχεται με τις δικές της μοναδικές προκλήσεις, ειδικά όταν πρόκειται για το σπίτι σας. Προκειμένου να γίνει ο τόπος διαμονής σας πιο φιλικός για εσάς καθώς μεγαλώνετε, ίσως χρειαστεί να γίνουν αλλαγές στη δομή, το μέγεθος και το σχεδιασμό.

Ευτυχώς, υπάρχουν πολλοί εύκολοι τρόποι για να το κάνετε αυτό και η Eagle Construction μπορεί να το κάνει να συμβεί για εσάς!

Η σημασία της ασφάλειας και της άνεσης

Η υψηλότερη προτεραιότητα για το σπίτι σας καθώς μεγαλώνετε θα πρέπει να είναι η ικανότητά του να ικανοποιεί τις καθημερινές σας ανάγκες με τη μέγιστη ασφάλεια και άνεση.

Ένας κύριος τομέας όπου η κινητικότητα μπορεί να γίνει πρόκληση είναι το μπάνιο. Απλές ανακαινίσεις, όπως τουαλέτες άνετου ύψους, μπάρες μπάνιου, μπανιέρες και ντους χωρίς κρέμες μπορούν να προσθέσουν σημαντική ασφάλεια και άνεση στη ρουτίνα του μπάνιου σας.

Ένα άλλο θέμα που μπορούν να ταλαιπωρήσουν πολλά άτομα όσο μεγαλώνουν είναι οι σκάλες. Πολλοί ηλικιωμένοι έχουν επιλέξει από τότε για επίπεδα ή μονοκατοικίες στα τελευταία τους χρόνια, αλλά για εκείνους για τους οποίους αυτό δεν υπάρχει δυνατότητα, ένας ανελκυστήρας καρέκλας ή εξωτερικές ράμπες μπορεί να είναι σημαντική βοήθεια.

Τα πρόσθετα χαρακτηριστικά φωτός μπορεί επίσης να είναι σημαντικά στοιχεία ασφάλειας καθώς μεγαλώνετε. Οι φωτισμένοι διακόπτες και ο φωτισμός που ενεργοποιείται με κίνηση μπορούν να σας διευκολύνουν να βρείτε το δρόμο σας στο σκοτάδι!

Η σημασία του καθολικού σχεδιασμού

Όταν σκέφτεστε ανακαινίσεις ή ανακαινίσεις στο υπάρχον σπίτι σας, είναι σημαντικό να λάβετε υπόψη τη σημασία του καθολικό σχέδιο. Αυτός ο όρος αναφέρεται σε ένα σπίτι ή χώρο διαβίωσης που έχει τροποποιηθεί ειδικά για να περιλαμβάνει περιβάλλοντα και προϊόντα που μπορούν να βοηθήσουν τους ανθρώπους να προσαρμοστούν στις νέες προκλήσεις.

Σίγουρα οι εξαιρετικά πρακτικές αρχές του καθολικού σχεδιασμού είναι στην πραγματικότητα αρκετά εύκολο να εφαρμοστούν και μπορούν να προσθέσουν οικονομική αξία καθώς και καθημερινή ευκολία. Ακολουθούν ορισμένα στοιχεία καθολικής σχεδίασης που μπορείτε να λάβετε υπόψη όταν αποφασίζετε να ανακαινίσετε:

  • Αντικαταστήστε τα πόμολα της πόρτας με μοχλούς για ευκολότερο κράτημα
  • Τοποθετήστε βρύσες λεπίδας ή ελέγχου κίνησης
  • Καταργήστε τις σκάλες, διευρύνετε και κοντύνετε τους διαδρόμους και διευρύνετε τις πόρτες όπου είναι δυνατόν
  • Χαμηλώστε τους διακόπτες και ανυψώστε τα δοχεία όπου χρειάζεται

Υπάρχουν πολλοί περισσότεροι τρόποι για να βελτιώσετε την ασφάλεια και την άνεση του σπιτιού σας, αλλά αυτοί είναι μόνο μερικοί από τους απλούστερους.

Στην Eagle Construction and Remodeling στο Blandon, PA, δεσμευόμαστε να συνεργαζόμαστε στενά μαζί σας σε οικιακά έργα που προσφέρουν εξαιρετική ποιότητα σε προσιτή τιμή. Ένα από τα μεγαλύτερα πάθη μας είναι να σχεδιάζουμε και να δημιουργούμε καλοφτιαγμένα, ελκυστικά και φιλόξενα σπίτια που καλύπτουν κάθε επίπεδο ανάγκης.

Εάν ενδιαφέρεστε να συζητήσετε ή να ξεκινήσετε ένα έργο ανακαίνισης ή κατασκευής σπιτιού, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας σήμερα για να μάθετε περισσότερα για το τι κάνουμε και πώς μπορούμε να σας βοηθήσουμε!

παρόμοιες αναρτήσεις

Schreibe einen Kommentar