Τάσεις μπάνιου που πρέπει να λάβετε υπόψη για το έργο ανακαίνισης σας

1
Τάσεις μπάνιου που πρέπει να λάβετε υπόψη για το έργο ανακαίνισης σας

BathrΤα ooms είναι μια δημοφιλής περιοχή για ανακαίνιση εδώ και δεκαετίες, και το 2021, υπάρχουν πολλοί λόγοι για να συνεχίσετε την τάση του ποιοτικού σχεδιασμού για το σπίτι σας. Αλλά δεν είναι ακριβώς διαισθητικό να γνωρίζετε τι λειτουργεί καλύτερα για το χώρο του μπάνιου σας και τις σχεδιαστικές προτιμήσεις, γι‘ αυτό φτιάξαμε μια εύχρηστη λίστα με εξαιρετικές δυνατότητες αναδιαμόρφωσης με βάση το πρόσφατα ολοκληρωμένο έργο μας στο Pottstown, PA.

Αφού ξεκινήσαμε το έργο ανακαίνισης μπάνιου τον περασμένο Ιούνιο, ήμασταν εξαιρετικά ευχαριστημένοι με το πόσο άρεσε στους ιδιοκτήτες. Αποθηκεύσαμε μερικές εικόνες από αυτά που αναβαθμίσαμε και προσθέσαμε κατά τη διάρκεια της εργασίας για μια καλύτερη ιδέα των σχεδιαστικών μας στόχων κατά τη διάρκεια της διαδικασίας. Ας ρίξουμε μια πιο προσεκτική ματιά σε αυτές τις εξαιρετικές τάσεις ανακαίνισης μπάνιου με παραδείγματα της τεχνογνωσίας μας στην πράξη.

Ταπετσαρία

Δεν υπάρχει καλύτερος χώρος για να πειραματιστείτε με την ταπετσαρία από το μπάνιο. Επειδή είναι συνήθως μικρότερα δωμάτια, Δεν υπάρχει ένας τόνος πρόσθετων επίπλων και προσωπικών πινελιών που έχουν τη δυνατότητα να έρχονται σε σύγκρουση με το χρώμα ή το σχέδιο μιας κατά τα άλλα καλής ταπετσαρίας. Αυτό το συγκεκριμένο μπάνιο επωφελήθηκε από γαλανόλευκη ταπετσαρία κατά μήκος του πάνω μισού των τοίχων για να συμπληρώσει τον εστιασμένο φωτισμό που κλείνει τον νέο καθρέφτη νιπτήρα (επίσης την προσθήκη μας). Η απλή παλέτα ταιριάζει τέλεια με τον λευκό νεροχύτη και τον τοίχο και παρέχει ένα άλλο πιο σκούρο χρώμα που ταιριάζει με το σκούρο φινίρισμα του κάτω ντουλαπιού του νεροχύτη.

Φωτισμός

Ο σχεδιασμός του φωτισμού του μπάνιου μπορεί να προσφέρει έμπνευση όταν προσπαθείτε να φωτίσετε τους ιδιωτικούς σας χώρους. Ο φωτισμός έχει τη δύναμη να δημιουργήσει ή να σπάσει ακόμη και χώρους με υπέροχα σχεδιασμένα, επομένως είναι σημαντικό να βρείτε αυτόν που είναι καλύτερος για εσάς. Για αυτό το μέρος του έργου ανακαίνισης, εγκαταστήσαμε δύο χρυσαφί απλίκες δίπλα στον νέο χρυσό καθρέφτη καλλωπισμού του μπάνιου. Η αντανάκλαση του καθρέφτη βοηθά στην αντανάκλαση του φωτός για πλήρη ορατότητα και το λευκό πλακάκι κατά μήκος του τοίχου του ντους σε συνδυασμό με το λευκό ξύλο κοντά στους τοίχους του νεροχύτη κάνουν τον φωτισμό ζωντανό και εύκολο στα μάτια.

Θυμηθείτε, οι βασικοί χώροι στο μπάνιο μπορούν να φωτιστούν ή να μειωθούν για να τονίσουν τα περιγράμματα ενός χώρου και την αίσθηση ισορροπίας. Συμπεριλαμβάνοντας στρατηγικά τοποθετημένες απλίκες τοίχου και στις δύο πλευρές ενός καθρέφτη, θα δημιουργήσετε ένα ομοιόμορφα κατανεμημένο κάθετο εφέ φωτός που κάνει τον χώρο να φαίνεται ψηλός και τονίζει ελκυστικά χαρακτηριστικά.

Shiplap

Το Shiplap εγκαθίσταται συνήθως ως στρώση για οροφές, πιτσιλιές νεροχύτη ή τοίχους με έμφαση. Όταν αποτελεί μέρος ενός υπέροχου σχεδιασμού, η επένδυση shiplap μπορεί να προσθέσει μια δελεαστική αίσθηση υφής, χρώματος και χαρακτήρα, ακόμη και με έναν προϋπολογισμό. Για την πρόσφατη ανακαίνιση του μπάνιου μας, η επιλογή λευκού shiplap ήταν τέλεια με τα λευκά γεωμετρικά πλακάκια του δαπέδου για ομοιόμορφη αίσθηση υγιεινής και χρώματος. Η χρήση του shiplap ως εφαρμογή με ρολό ή για σχέδια μισού τοίχου είναι δημοφιλής όταν συνδυάζεται με ταπετσαρία για μια ευέλικτη αλλά ακόμα φρέσκια εμφάνιση.

Σκέπασμα με κεραμίδια

Η προσθήκη πλακιδίων είναι μια από τις πιο παραδοσιακές αλλά ευέλικτες επιλογές σχεδιασμού που μπορείτε να κάνετε για μια ανακαίνιση μπάνιου. Με τόσα πολλά διαφορετικά μεγέθη, χρώματα και διαφορετικά υλικά που συνθέτουν επιλογές πλακιδίων, είναι πάντα μια διαδικασία να καταλάβετε τι λειτουργεί καλύτερα για το μπάνιο σας. Εάν θέλετε να διατηρήσετε κάποια πλακάκια ενώ προσθέτετε περισσότερα, μπορείτε να επιλέξετε ένα στυλ παρόμοιο με το έργο μας στην παραπάνω εικόνα. εφαρμόσαμε ένα κομψό και σφιχτό λευκό πλακάκι κατά μήκος του τοίχου του ντους για να ταιριάζει με παρόμοιες αποχρώσεις στο πάτωμα και τη μπανιέρα. Το προστιθέμενο πλακάκι κάνει επίσης το ντους πιο καθηλωτικό και σαν ένα φυσικό μέρος του μεγαλύτερου μπάνιου.

Ανεξάρτητα από το πώς προτιμάτε να ανακαινίσετε, το μπάνιο σας είναι ένα από τα πιο φιλικά προς τους σχεδιαστές δωμάτια στο σπίτι σας. Θα πρέπει να αντικατοπτρίζει ένα μέρος αυτού που είστε και να προσφέρει ένα άνετο και ιδιωτικό περιβάλλον. Για περισσότερες συμβουλές αναδιαμόρφωσης με βάση την εμπειρία και τις τάσεις των σχεδιαστών, μη διστάσετε Επικοινωνία Eagle Construction στο Blandon, PA σήμερα!

παρόμοιες αναρτήσεις

Schreibe einen Kommentar