Το κλειδί για να δημιουργήσετε δημιουργικό περιεχόμενο το 2021

3
Το κλειδί για να δημιουργήσετε δημιουργικό περιεχόμενο το 2021
Το κλειδί για τη δημιουργία δημιουργικού περιεχομένου στο 2021 Vizion Interactive

Ενα δυνατό στρατηγική SEO θα πρέπει να περιλαμβάνει πολλά πράγματα, αλλά η καρδιά του θα πρέπει να αφορά τη δημιουργία περιεχομένου. Ακόμα κι αν μπορείτε να ενισχύσετε τον ιστότοπό σας τόσο επιτυχημένα ώστε να ξεπεράσει όλες τις προσδοκίες θεαματικότητας, αυτές οι προβολές δεν σημαίνουν τίποτα αν δεν γίνουν μετατροπές. Όταν κάποιος κάνει κλικ σε έναν σύνδεσμο προς έναν ιστότοπο, συνήθως το κάνει επειδή ψάχνει για κάτι και ελπίζει ότι αυτό που ψάχνει βρίσκεται στον ιστότοπο. Εάν η επιχείρησή σας δίνει την όψη ότι στεγάζει κάποιο περιεχόμενο, αλλά αποτυγχάνει να προσφέρει, μακροπρόθεσμα θα βλάψετε τον εαυτό σας. Γι‘ αυτό είναι κρίσιμο να έχουμε ποιοτικό περιεχόμενο που θα οδηγήσει σε μετατροπές από νέους πελάτες, διατηρώντας παράλληλα την αφοσίωση των πελατών για όσους έχουν ήδη επιλέξει την επιχείρησή σας στο παρελθόν. Δυστυχώς, η δημιουργία αυθεντικού περιεχομένου υψηλής ποιότητας είναι ένα από τα πιο απαιτητικά μέρη της βελτίωσης της στρατηγικής SEO σας.

Γιατί είναι τόσο σημαντική η δημιουργία περιεχομένου;

Όσο πιο σχετικό, ενημερωτικό περιεχόμενο έχετε, τόσο πιο πιθανό είναι να δημιουργήσετε ποιοτικούς συνδέσμους επιστροφής από τρίτα μέρη που αναζητούν αναφορά ή πιστώσεις στο εν λόγω περιεχόμενο. Αυτά τα backlinks είναι, με τη σειρά τους, εξαιρετικά χρήσιμα για την οικοδόμηση της αξιοπιστίας σας στους αλγόριθμους των μηχανών αναζήτησης. Οι λέξεις-κλειδιά είναι επίσης ένα σημαντικό συστατικό του SEO, όπως η χρήση του σωστές λέξεις-κλειδιά στο περιεχόμενό σας μπορεί να διασφαλίσει ότι ο ιστότοπός σας εμφανίζεται στο πιο κατάλληλο περιβάλλον. Η σύνταξη άρθρων ή αναρτήσεων ιστολογίου σάς παρέχει τη δυνατότητα να συμπεριλάβετε αυτές τις λέξεις-κλειδιά με έναν οργανικό τρόπο που δεν φαίνεται τεχνητός ή αναγκαστικός στον αναγνώστη, χωρίς διακοπή στην εμπειρία του πελάτη. Τέλος, το περιεχόμενο που προσελκύει με επιτυχία την προσοχή του αναγνώστη και παρέχει εμπεριστατωμένες απαντήσεις σε ερωτήσεις και ανησυχίες ενισχύει τη σχέση μεταξύ της επιχείρησής σας και των θεατών σας, με αποτέλεσμα υψηλότερα ποσοστά μετατροπών.

Ισχυρά εργαλεία για να εμπνεύσετε τη δημιουργία περιεχομένου

Για να είναι επιτυχημένος ο ιστότοπός σας, δεν αρκεί να τον συμπληρώσετε με μια χούφτα άρθρα. Το αειθαλές περιεχόμενο, το οποίο παραμένει σχετικό πολύ μετά τη γραφή του, είναι ένας εξαιρετικός τρόπος για να επενδύσετε τους πόρους σας κατά την εκκίνηση του ιστότοπού σας, αλλά δεν θα πρέπει να είναι το μόνο περιεχόμενο στον ιστότοπό σας. Ωστόσο, μπορεί να είναι πολύ χρονοβόρο η ανάπτυξη και δημοσίευση νέου περιεχομένου με αρκετή συνέπεια ώστε να διατηρείται ο ιστότοπός σας σχετικός. Αντί να προσπαθείτε να ξεκινήσετε από το μηδέν με κάθε ανάρτηση, γιατί να μην επωφεληθείτε από μερικά από τα καταπληκτικά εργαλεία δημιουργίας περιεχομένου που έχετε στη διάθεσή σας σήμερα;

Ένας από τους καλύτερους τρόπους για να διασφαλίσετε ότι οι αναρτήσεις που γράφετε βοηθούν τον ιστότοπό σας είναι να τις επικεντρώσετε γύρω από ισχυρές λέξεις-κλειδιά. Ο σωστός συνδυασμός λέξεων-κλειδιών μπορεί να εμπνεύσει μια ολόκληρη σειρά άρθρων που ταυτόχρονα προσελκύουν νέους αναγνώστες και τους μετατρέπουν σε πελάτες παρέχοντάς τους πληροφορίες που θέλουν. Για να εφαρμόσετε με επιτυχία αυτήν τη στρατηγική, χρειάζεστε μια αξιόπιστη πηγή λέξεων-κλειδιών, όπως Απαντήστε στο Δημόσιο, το οποίο λαμβάνει βασικές λέξεις-κλειδιά και δημιουργεί μια συλλογή από προτεινόμενες αναζητήσεις που συνδέονται με αυτές τις λέξεις-κλειδιά με τη μορφή ερώτησης. Απαντώντας σε κάθε ερώτηση σε μια ξεχωριστή ανάρτηση, μπορείτε να μεγιστοποιήσετε τη χρήση αυτών των αρχικών λέξεων-κλειδιών και να δημιουργήσετε σημαντικό όγκο περιεχομένου στη διαδικασία.

Ένα άλλο χρήσιμο εργαλείο είναι Portent’s Title Maker. Για να ξεκινήσετε να χρησιμοποιείτε αυτό το εργαλείο, δώστε μερικές βασικές λέξεις-κλειδιά. Αυτά θα μπορούσαν να είναι ένα προϊόν που πουλάτε, μια υπηρεσία που παρέχετε, ένα θέμα στο οποίο επικεντρώνεται η επιχείρησή σας, κ.λπ. Στη συνέχεια, το Title Maker δημιουργεί αυτόματα έναν τίτλο με επίκεντρο αυτές τις λέξεις-κλειδιά. Με το απλό κλικ ενός κουμπιού, μπορείτε να συνεχίσετε να δημιουργείτε όσους νέους τίτλους θέλετε ή μπορείτε να δοκιμάσετε ξανά με ένα νέο σύνολο λέξεων-κλειδιών.

Η Google προσφέρει επίσης πολλά εργαλεία για δημιουργούς περιεχομένου. Δύο εργαλεία που μπορεί να σας φανούν ιδιαίτερα χρήσιμα είναι Ειδοποιήσεις Google και Google Trends. Οι Ειδοποιήσεις Google σάς βοηθούν να παρακολουθείτε τι είδους περιεχόμενο είναι επί του παρόντος δημοφιλές. Συμπληρώστε τι είδους θέματα σας ενδιαφέρουν και οι Ειδοποιήσεις θα σας στέλνουν τακτικά παραδείγματα περιεχομένου υψηλής ποιότητας που σχετίζονται με αυτό το θέμα. Ενώ το Alerts εστιάζει περισσότερο στο δημοφιλές περιεχόμενο, το Trends είναι πιο συγκεκριμένο και αντ‘ αυτού παρακολουθεί ανερχόμενους όρους. Εισαγάγετε έναν όρο αναζήτησης ή ένα θέμα για να ξεκινήσετε και το Trends θα σας ενημερώσει για τη δημοτικότητα του όρου. Αυτό μπορεί να βελτιωθεί περαιτέρω για να δείξει την απόδοση του όρου εντός συγκεκριμένου χρονικού πλαισίου ή τοποθεσίας.

Πρόσθετα εργαλεία για τη συμπλήρωση του περιεχομένου σας

Πέρα από την απλή έμπνευση, άλλα εργαλεία μπορούν να βοηθήσουν στη βελτίωση της ποιότητας του ιστότοπού σας. Εξάλλου, το γραπτό περιεχόμενο λειτουργεί καλύτερα όταν συνδυάζεται με εξίσου εντυπωσιακά γραφικά. Ευτυχώς, δεν χρειάζεται να έχετε εκτενή εμπειρία στον σχεδιασμό γραφικών για να αναπτύξετε τις τέλειες εικόνες για το περιεχόμενό σας. Αν θέλετε να μοιραστείτε οτιδήποτε συζητώντας δεδομένα και στατιστικά, πολλά εργαλεία σάς επιτρέπουν να δημιουργείτε εύκολα γραφήματα, όπως Venngage και Εύκολα. Και τα δύο είναι δωρεάν στη χρήση και εξαιρετικά φιλικά προς το χρήστη, επιτρέποντάς σας να μετατρέψετε τα δεδομένα σας σε ένα infographic με επαγγελματική εμφάνιση σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Τέλος, αν ψάχνετε για δωρεάν στοκ εικόνες, υπάρχουν επίσης πολλοί διαθέσιμοι πόροι. Αυτές οι εικόνες μπορούν να εισαχθούν σε όλο το άρθρο σας για να σας βοηθήσουν να απεικονίσετε ένα σημείο ή να χρησιμοποιήσετε banner για να δώσετε λίγη ζωή στον ιστότοπό σας. Μέρη όπως Pexels και Ξεβιδώστε προσφέρετε εύκολα αναζητήσιμες γκαλερί εικόνων διαθέσιμες σε διάφορα μεγέθη που ταιριάζουν στις ανάγκες σας.

Στη Vizion Interactive, έχουμε την τεχνογνωσία, την εμπειρία και τον ενθουσιασμό για να έχουμε αποτελέσματα και να κρατάμε τους πελάτες ευχαριστημένους! Μάθετε περισσότερα σχετικά με το πώς οι υπηρεσίες μάρκετινγκ περιεχομένου μπορούν να αυξήσουν τις πωλήσεις και να ενισχύσουν την απόδοση επένδυσης (ROI). Αλλά μην δεχθείτε απλώς το λόγο μας, ελέγξτε τι έχουν να πουν οι πελάτες μας, μαζί με τις περιπτωσιολογικές μας μελέτες.

παρόμοιες αναρτήσεις

Schreibe einen Kommentar