Χρειάζεστε έναν έλεγχο SEO; Εξετάστε αυτά τα 5 εργαλεία

4
Χρειάζεστε έναν έλεγχο SEO; Εξετάστε αυτά τα 5 εργαλεία
Εργαλεία ελέγχου SEO

Υπάρχουν πολλοί λόγοι για να εξετάσετε τις προσπάθειές σας στο SEO – ο πιο προφανής είναι μια σημαντική αλλαγή στον αλγόριθμο της μηχανής αναζήτησης της Google. Ωστόσο, άλλες περιπτώσεις μπορεί να ρίξουν μια πιο προσεκτική ματιά στον τρόπο με τον οποίο ο ιστότοπός σας ανταποκρίνεται στην οργανική αναζήτηση, συμπεριλαμβανομένων των παρακάτω.

 • Περιπτώσεις σφαλμάτων ιστότοπου
 • Νέες οδηγίες webmaster
 • Λιγότερες από τις βέλτιστες μετα-πληροφορίες
 • Ξεπερασμένο περιεχόμενο

Ελλείψει των παραπάνω, ωστόσο, είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι δεν χρειάζεστε πραγματικά έναν επίσημο λόγο για να βελτιστοποιήσετε το SEO σας. Στην πραγματικότητα, η διενέργεια τακτικών ελέγχων του SEO σας είναι ένα από τα καλύτερα βήματα που μπορείτε να κάνετε για να διασφαλίσετε ότι η στρατηγική SEO σας δεν είναι μόνο ενημερωμένη σύμφωνα με τις τελευταίες οδηγίες, αλλά όσο το δυνατόν πιο αποτελεσματική για τις ανάγκες σας.

Εργαλεία για να εκτελέσετε έναν γρήγορο έλεγχο SEO

Φυσικά, το SEO είναι μια σχετικά περίπλοκη προσπάθεια με πλήθος κινούμενων εξαρτημάτων. Η διατήρηση της υγείας του ιστότοπού σας συχνά περιλαμβάνει μια βαθιά κατάδυση σε όλα τα πράγματα που κάνουν τον ιστότοπό σας να ξεχωρίζει. Πολλά Έλεγχοι SEO που αναλαμβάνετε να αποκαλύψετε ζητήματα στη δομή του ιστότοπού σας ή πριν κάνετε σημαντικές αλλαγές, χρειάζονται εβδομάδες για να ολοκληρωθούν – και δικαίως. Ωστόσο, εάν θέλετε ένα μετρητή της υγείας του ιστότοπού σας ή απλά χρειάζεται να βεβαιωθείτε ότι παραμένετε ενημερωμένοι, ένας γρήγορος έλεγχος SEO μπορεί να είναι απλώς το εισιτήριο.

Για το σκοπό αυτό, υπάρχουν πολλά διαθέσιμα εργαλεία, σχεδιασμένα ειδικά για να κάνουν τη διαδικασία εκτέλεσης του δικού σας ελέγχου SEO όσο το δυνατόν πιο ανώδυνη. Το καλύτερο από όλα, γενικά επικεντρώνονται στις πιο σημαντικές πτυχές του ιστότοπού σας, καθώς σχετίζονται με τους αλγόριθμους των μηχανών αναζήτησης της Google. Τα αγαπημένα μας περιλαμβάνουν:

 1. Εργαλεία για Webmasters Google (Δωρεάν, ανάλυση ιστοσελίδας). Εάν θέλετε να δείτε τον ιστότοπό σας με τον τρόπο που το κάνει η Google – κρίσιμο για την ανάλυση του SEO σας – ξεκινήστε με τις προσφορές της Google. Αυτή η σουίτα εργαλείων είναι δωρεάν και, το πιο σημαντικό, απλή στη χρήση, εάν μόλις αρχίζετε να παρακολουθείτε τις δικές σας προσπάθειες SEO.

  Οι δημοφιλείς λειτουργίες περιλαμβάνουν το Fetch as Google, το οποίο σας επιτρέπει να προβάλλετε τις διευθύνσεις URL σας σαν να είστε ένας από τους ανιχνευτές της Google. Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε να αντιμετωπίσετε προβληματικό κώδικα ή να αναζητήσετε άλλες περιπτώσεις που μπορεί να οδηγήσουν σε κακή απόδοση. Ένα άλλο δημοφιλές χαρακτηριστικό είναι το PageSpeed ​​Insights, το οποίο αναμεταδίδει την ταχύτητα των σελίδων επιτραπέζιου υπολογιστή και κινητού σας σε ευνόητους βαθμούς όπως Καλή, Μέτρια και Χαμηλή.
 2. Woorank (Δωρεάν ή επί πληρωμή, έλεγχος ιστοσελίδας). Αν ψάχνετε για ένα πιο ολοκληρωμένο εργαλείο, το Woorank μπορεί να ταιριάζει στο λογαριασμό. Με ανάλυση SEO εντός και εκτός σελίδας, καθώς και με εργαλεία που βοηθούν στην τροποποίηση κατεστραμμένων συνδέσμων και ελαττωματικών σελίδων, το Woorank μπορεί πραγματικά να σας βοηθήσει να κάνετε γρήγορες, απαραίτητες αλλαγές στη σελίδα σας.

  Επιπλέον, οι πιο εμπεριστατωμένες δυνατότητες του Woorank μπορούν να σας βοηθήσουν να αντιμετωπίσετε την ορατότητα του ιστότοπού σας και να βελτιώσετε την κατάταξη του ιστότοπού σας. Κάθε έκθεση ελέγχου χωρίζεται σε έως και οκτώ ενότητες, ώστε να μπορείτε να στοχεύσετε τους συγκεκριμένους τομείς που σας απασχολούν περισσότερο. Ενώ το Woorank σάς επιτρέπει να έχετε πρόσβαση σε ορισμένες λειτουργίες κατά τη διάρκεια μιας δοκιμής 14 ημερών, θα πρέπει να πληρώνετε μια μηνιαία χρέωση για ένα πρόγραμμα Pro ή Premium στη συνέχεια.
 3. SEMRush (Δωρεάν, έρευνα λέξεων-κλειδιών). Αν θέλετε να αναλύσετε τον τρόπο με τον οποίο ανταποκρίνεστε στους πλησιέστερους ανταγωνιστές σας – ή πρέπει να προσδιορίσετε ποιοι είναι – το SEMRush είναι ένα εξαιρετικό εργαλείο για τη δουλειά. Όπως τονίσαμε πρόσφατα, η ανάλυση του ανταγωνισμού σας είναι ζωτικής σημασίας για τον καθορισμό των επόμενων βημάτων σας, καθώς και για την εύρεση πιθανών νέων περιοχών για ανάπτυξη SEO.

  Χρησιμοποιώντας το SEMRush, μπορείτε να εντοπίσετε τους ανταγωνιστές που έχουν προφίλ backlink πιο παρόμοια με τα δικά σας και να βουτήξετε βαθύτερα στο ποιος, τι και γιατί από αυτούς τους συνδέσμους. Αναλύστε τις λέξεις-κλειδιά που εμπλέκονται και πώς επηρεάζουν τις καμπάνιες SEO και PPC, ερευνήστε τον τύπο του περιεχομένου που συνδέεται, τους ιστότοπους που οδηγούν τους συνδέσμους και πολλά άλλα. Στη συνέχεια, χρησιμοποιήστε τις πληροφορίες – που παρέχονται εύκολα σε μορφή Excel – για να προωθήσετε τις επιλογές σας.
 4. Ιστοσελίδα Grader από το Hubspot (Δωρεάν, απόδοση ιστότοπου/έλεγχος SEO). Εάν δεν έχετε χρησιμοποιήσει ποτέ αυτό το δωρεάν εργαλείο, τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για να ξεκινήσετε – το εργαλείο έχει αναβαθμιστεί για το 2020 και είναι πιο ισχυρό από ποτέ. Για να ξεκινήσετε, το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να εισαγάγετε τη διεύθυνση URL (και μια διεύθυνση email) στο εργαλείο βαθμολόγησης ιστότοπου. Στη συνέχεια, θα λάβετε μια βαθμολογία μεταξύ 1 και 100, καθώς και μια αναφορά με χρήσιμες πληροφορίες μέσα σε λίγα λεπτά.

  Το Website Grader αναλύει τον ιστότοπό σας με βάση μετρήσεις όπως η ασφάλεια, το SEO, η ετοιμότητα για κινητά και η απόδοση. Είναι ο ιστότοπός σας ασφαλής για τους χρήστες σας; Εύκολη εύρεση από τα προγράμματα ανίχνευσης της Google; Βελτιστοποιήθηκε για κινητά; Γρήγορο χωρίς μεγάλα μεγέθη εικόνας και αιτήματα που το βαραίνουν; Θα το μάθετε στην εξατομικευμένη αναφορά σας – και θα μάθετε πώς να αντιμετωπίζετε επίσης βασικά ζητήματα.
 5. Raven Tools (Δωρεάν δοκιμή, SEO auditing). Αυτό το ολοκληρωμένο εργαλείο ελέγχου SEO αντιμετωπίζει πολλές από τις απαραίτητες λειτουργίες SEO ως Website Grader, αλλά σε πιο εμπεριστατωμένο επίπεδο. Στην πραγματικότητα, θα αισθάνεστε ότι εκτελείτε έναν πλήρη έλεγχο SEO μέχρι να ολοκληρώσετε την ανάλυση των αποτελεσμάτων από τους ελέγχους της Raven Tools. Για αυτόν τον λόγο, είναι ιδανικό για χρήση αμέσως πριν ξεκινήσετε μια νέα καμπάνια μάρκετινγκ.

  Τα χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν εργαλεία όπως η ταχύτητα ιστότοπου και η ανάλυση σχεδίασης σελίδας για SEO, καθώς και ανάλυση προφίλ backlink. Ή, αν θέλετε να κερδίσετε τη φήμη σας, δοκιμάστε τα εργαλεία φήμης στο διαδίκτυο και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Μεταξύ του Site Auditor και της πλατφόρμας μάρκετινγκ, το Raven Tools προσφέρει τη συντριπτική πλειονότητα των όσων θα χρειαστείτε για έναν έλεγχο SEO.

Χρειάζεστε ακόμα έναν ολοκληρωμένο έλεγχο SEO;

Με τα παραπάνω εργαλεία στην online τσέπη σας, θα πρέπει να είστε σε θέση να εκτελέσετε έναν γρήγορο, αποτελεσματικό έλεγχο SEO για να αξιολογήσετε τη συνάφειά σας ή να εντοπίσετε ένα πιεστικό ζήτημα. Φυσικά, ωστόσο, δεν υπάρχει πραγματικά υποκατάστατο για έναν ενδελεχή, ολοκληρωμένο έλεγχο SEO που θα σας βοηθήσει να αξιολογήσετε την υγεία του ιστότοπού σας και να δημιουργήσετε μια μόνιμη λύση σε τυχόν σοβαρά προβλήματα με τη δομή του ιστότοπού σας. Για βοήθεια στο ξεκίνημα, διαβάστε παρακάτω τι να περιμένεις.

Εναλλακτικά, τοποθετήστε τον ιστότοπό σας στα ικανά χέρια του Επαγγελματίες SEO στο Vizion Interactive. Η γνώση της ομάδας μας σχετικά με τους πιο πρόσφατους παράγοντες, τάσεις και ενημερώσεις αλγορίθμων που επηρεάζουν το SEO σας μπορεί να σας βοηθήσει να φτάσετε τον ιστότοπό σας στο σταθερό έδαφος που θα χρειαστείτε για τακτικές ανανεώσεις SEO. Καλέστε (888) 484-9466 ή επικοινωνήστε μαζί μας online Για περισσότερες πληροφορίες.

Στη Vizion Interactive, έχουμε την τεχνογνωσία, την εμπειρία και τον ενθουσιασμό για να έχουμε αποτελέσματα και να κρατάμε τους πελάτες ευχαριστημένους! Μάθετε περισσότερα σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο οι Έλεγχοι SEO, η Διαχείριση Τοπικής Καταχώρισης, η Συμβουλευτική επανασχεδιασμού ιστοτόπων και οι υπηρεσίες ψηφιακού μάρκετινγκ B2B μπορούν να αυξήσουν τις πωλήσεις και να ενισχύσουν την απόδοση επένδυσης (ROI). Αλλά μην δεχθείτε απλώς το λόγο μας, ελέγξτε τι έχουν να πουν οι πελάτες μας, μαζί με τις περιπτωσιολογικές μας μελέτες.

παρόμοιες αναρτήσεις

Schreibe einen Kommentar