3 Πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε για το Amazon ASIN Grabbing Tool

3
3 Πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε για το Amazon ASIN Grabbing Tool
Asin 3 πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε για το Amazon ASIN Grabbing Tool Vizion Interactive

Το ψηφιακό μάρκετινγκ απαιτεί επιμέλεια και σταθερό μάτι στον ανταγωνισμό. Ευτυχώς, η αυτοματοποίηση μπορεί να διευκολύνει τη διαδικασία. Μια ολοκληρωμένη σειρά εργαλείων ψηφιακού μάρκετινγκ μπορεί να βελτιώσει ή να χαλάσει την αποτελεσματικότητα του οργανισμού σας. Είτε εξόρυξη δεδομένων είτε αυτοματοποίηση καμπανιών μέσων κοινωνικής δικτύωσης, τα σωστά εργαλεία ψηφιακού μάρκετινγκ μπορούν να εξοικονομήσουν χρόνο και λογική. Δεδομένου ότι η σύγχρονη διαδικασία μάρκετινγκ κινείται τόσο γρήγορα όσο το εύρος της προσοχής του καταναλωτή, η τοποθέτηση της διαφήμισής σας την κατάλληλη στιγμή είναι πιο σημαντική από ποτέ.

Κάθε μήνα, επισημαίνουμε ένα εργαλείο που είναι πολύτιμο για τους εμπόρους για επιχειρήσεις όλων των μεγεθών. Είτε εργάζεστε για μια μικρή επιχείρηση είτε παρέχετε υπηρεσίες σε επίπεδο επιχείρησης, αυτά τα εργαλεία μπορούν να κάνουν τη δουλειά σας πιο εύκολη. Σήμερα, εξετάζουμε το Amazon ASIN Grabbing Tool, μια επέκταση απόδοσης που ανιχνεύει, εξάγει και οργανώνει περιεχόμενο από το Amazon. Το εργαλείο λειτουργεί με το Amazon και όλους τους ιστότοπους που σχετίζονται με το Amazon.

Τι είναι το Amazon ASIN Grabbing Tool;

Το Amazon ASIN grabber είναι μια δωρεάν επέκταση του Google Chrome που επιτρέπει στον οργανισμό σας να επιλέγει μαζικά και να βρίσκει τυπικούς αριθμούς αναγνώρισης της Amazon (ASIN) σε σελίδες προϊόντων που μπορείτε να εξαγάγετε και να χρησιμοποιήσετε στη διαφήμισή σας.

Τι κάνει το Amazon ASIN Grabbing Tool τόσο χρήσιμο;

Το σύστημα ASIN είναι ο τρόπος με τον οποίο η Amazon διατηρεί οργανωμένα όλα τα προϊόντα της, όπως και οι βιβλιοθήκες χρησιμοποιούν το δεκαδικό σύστημα Dewey. Μια σελίδα λεπτομερειών προϊόντος (ASIN) χρησιμεύει ως κορυφαία ακίνητη περιουσία για επαγγελματίες του ψηφιακού μάρκετινγκ. Η τοποθέτηση μιας διαφήμισης για το προϊόν σας στη σελίδα ενός ανταγωνιστή είναι ένας καλός τρόπος για να αυξήσετε την προβολή και τις πωλήσεις σας. το εργαλείο αρπαγής ASIN το καθιστά λιγότερο εντατικό.

Η στόχευση προϊόντων είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να διαφημίσετε το προϊόν σας έναντι παρόμοιων ή ανταγωνιστικών προϊόντων. Ωστόσο, η μη αυτόματη εισαγωγή των ASIN που θέλετε να στοχεύσετε μπορεί να πάρει χρόνο. Για να δημιουργήσετε αποτελεσματικά μια διαφημιστική καμπάνια, πρέπει να αναζητήσετε το ASIN για κάθε σελίδα, το οποίο μπορεί να σημαίνει ώρες άθλιας εργασίας, με αποτέλεσμα μια πιο σύντομη λίστα από ό,τι θα ήθελαν οι περισσότεροι διαφημιστές. Το εργαλείο δέσμευσης ASIN σάς επιτρέπει να δημιουργείτε λίστες προϊόντων ASIN μέσα σε λίγα λεπτά, όχι σε ώρες. Χρησιμοποιώντας το εργαλείο, μπορείτε να εξάγετε ASIN σε ένα αρχείο CSV που μπορείτε να προσθέσετε απρόσκοπτα στις διαφημιστικές σας καμπάνιες. Μειώνοντας δραστικά τον χρόνο που δαπανάται για την επιμέλεια λιστών ASIN για τις διαφημιστικές σας καμπάνιες, θεωρήστε το εργαλείο αρπαγής την απόλυτη εξοικονόμηση χρόνου σας. (Είπαμε ότι είναι δωρεάν επέκταση;)

Διεκδικήστε τον δωρεάν έλεγχο Amazon

Πώς να χρησιμοποιήσετε το Amazon ASIN Grabbing Tool

Είστε έτοιμοι να αποκομίσετε τα οφέλη του ASIN grabbing μόνοι σας; Δείτε πώς να το κάνετε:

  • Αναζητήστε το «Amazon ASIN Grabbing Tool» στο Chrome Store, ή κάντε κλικ εδώ για να συνδεθείτε απευθείας με την επέκταση και να την προσθέσετε στο πρόγραμμα περιήγησής σας Chrome.
  • Μόλις γίνει λήψη της επέκτασης, βεβαιωθείτε ότι είναι ενεργοποιημένη και μεταβείτε στο Amazon.com για να ξεκινήσετε τη δημιουργία των λιστών σας.
  • Στο Amazon, μπορείτε να αναζητήσετε ένα συγκεκριμένο προϊόν (αν έχετε κατά νου) ή μπορείτε να πλοηγηθείτε σε μια σελίδα κατηγορίας προϊόντων χρησιμοποιώντας τα αναπτυσσόμενα μενού στην αρχική σελίδα.

Όταν έχετε πλοηγηθεί σε μια συγκεκριμένη σελίδα προϊόντος, η επέκταση θα δημιουργήσει ένα πλαίσιο στο πρόγραμμα περιήγησής σας που μοιάζει με αυτό:

Asin 3 πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε για το Amazon ASIN Grabbing Tool Vizion Interactive

Από εδώ, έχετε μερικές επιλογές: Μπορείτε να επιλέξετε την επιλογή „Απάντηση ΟΛΩΝ ASIN(ων) από τη σελίδα“ στο πλαίσιο ή μπορείτε να μετακινηθείτε στη σελίδα για να επιλέξετε μεμονωμένα προϊόντα που θέλετε να συμπεριλάβετε στη λίστα σας.

Εάν επιλέξετε τη δεύτερη επιλογή, απλώς κάντε κλικ σε κάθε προϊόν που έχει την ετικέτα „Προσθήκη προϊόντος στη λίστα“, όπως:

Asin 3 πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε για το Amazon ASIN Grabbing Tool Vizion Interactive

Κάντε αυτό για όσα προϊόντα ή κατηγορίες βλέπετε σχετικά. Μόλις ολοκληρώσετε τη δημιουργία της λίστας σας, μπορείτε να την εξαγάγετε στην καρτέλα „Εξαγωγή ASIN στη λίστα“. Όπως μπορείτε να δείτε, ό,τι θα χρειαζόταν ώρες, το εργαλείο αρπαγής ASIN έχει περιοριστεί σε λίγα λεπτά.

Η επέκταση αρπαγής ASIN είναι επίσης χρήσιμη, επειδή μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε για να δημιουργήσετε παρόμοιες ή ανταγωνιστικές λίστες ASIN για χρήση στην εκ νέου στόχευση στην Πλατφόρμα πλευράς ζήτησης Amazon (DSP).

Η ανταγωνιστική διαφήμιση με χρήση ASIN μπορεί να σας βοηθήσει να προσεγγίσετε ένα ευρύτερο κοινό και να αντιπαραθέσετε την πρόταση αξίας σας με αυτή ενός ανταγωνιστή (ή παρόμοιου προϊόντος). Προηγουμένως, η επιμέλεια των λιστών ASIN ήταν κουραστική και εντατική. Με το εργαλείο αρπαγής ASIN, ο οργανισμός σας μπορεί να εξοικονομήσει χρόνο στην επιμέλεια λιστών στόχευσης και επαναστόχευσης, ενώ προσεγγίζει πιο ουσιαστικές προοπτικές.

Μάθετε περισσότερα για το πώς οι Διαφημιστικές Υπηρεσίες Amazon μπορούν να αυξήσουν τις πωλήσεις σας.

παρόμοιες αναρτήσεις

Schreibe einen Kommentar