3 Τύποι περιεχομένου που μπορούν να εμποδίσουν την κατάταξή σας

9
3 Τύποι περιεχομένου που μπορούν να εμποδίσουν την κατάταξή σας
3 τύποι περιεχομένου που μπορούν να εμποδίσουν την κατάταξή σας Vizion Interactive

Οι καταναλωτές χρησιμοποιούν τις μηχανές αναζήτησης περισσότερο από οποιοδήποτε άλλο εργαλείο για να βρουν υπηρεσίες ή προϊόντα που αναζητούν. Επιπλέον, τα περισσότερα από αυτά δεν κοιτούν ποτέ πέρα ​​από την πρώτη σελίδα των αποτελεσμάτων. Εάν θέλετε να ενισχύσετε την αναγνωρισιμότητα της επωνυμίας σας, να επιδείξετε την αξιοπιστία σας και να αλληλεπιδράσετε με νέους δυνητικούς πελάτες, πρέπει να διασφαλίσετε ότι το περιεχόμενό σας είναι μοναδικό, πολύτιμο και αρκετά σχετικό ώστε να εμφανίζεται σε περίοπτη θέση στο κοινό-στόχο σας.

Λάβετε υπόψη τις παρακάτω πληροφορίες για να μάθετε για τους τρεις τύπους περιεχομένου που μπορεί να εμποδίσουν την κατάταξή σας. Στη συνέχεια, διαβάστε τις καλύτερες πιθανές λύσεις σας.

1. Το πρόβλημα: Περιεχόμενο λέβητα

Το περιεχόμενο Boilerplate αναφέρεται σε θραύσματα κειμένου ή δομικά στοιχεία ιστότοπου που επαναχρησιμοποιούνται χωρίς να υποστούν ουσιαστικές αλλαγές από το αρχικό κείμενο. Αυτό το περιεχόμενο συχνά συνοψίζει γενικά δεδομένα, όπως το όνομα της εταιρείας, η εξειδίκευση και τα στοιχεία επικοινωνίας. Δυστυχώς, η παρουσίαση του ίδιου περιεχομένου boilerplate σε ολόκληρο τον ιστότοπό σας μειώνει τη συνάφεια του κύριου περιεχομένου κάθε σελίδας, καθιστά τις μεμονωμένες σελίδες λιγότερο ελκυστικές για πιθανούς πελάτες και αποσπά την προσοχή από τη συνολική εστίαση της σελίδας. Ακόμη χειρότερα, οι ανιχνευτές της Google μπορούν να δουν αυτό το περιεχόμενο ως διπλότυπο περιεχόμενο, υποβαθμίζοντας την ποιότητα της σελίδας σας και εμποδίζοντας την κατάταξή σας.

Η λύση: Αντικαταστήστε το

Αντικαταστήστε το περιεχόμενο του boilerplate με μοναδικό περιεχόμενο που αφορά θέματα σχετικά με την εταιρεία σας. Μην συνεχίσετε να εστιάζετε στο ίδιο περιεχόμενο σε πολλές σελίδες, καθώς αυτό γίνεται κουραστικό για τους αναγνώστες και μπορεί να απομακρύνει πιθανούς πελάτες. Αντίθετα, επιλέξτε ξεχωριστό περιεχόμενο με βάση τα ενδιαφέροντα του κοινού που θέλετε και τον γενικό σκοπό της σελίδας. Στη συνέχεια, προσαρμόστε τις λέξεις-κλειδιά ώστε να είναι συγκεκριμένες και πλήρως βελτιστοποιημένες για κατάταξη.

2. Το πρόβλημα: Πάρα πολύ λεπτό περιεχόμενο

Ως λεπτό περιεχόμενο ορίζεται το περιεχόμενο που περιέχει ρηχές, χαμηλής ποιότητας πληροφορίες που δεν προσφέρουν προστιθέμενη αξία στους καταναλωτές. Όταν το περιεχόμενο είναι όλο „χνούδι“ χωρίς αξία, κατακλύζει το κοινό σας με κείμενο, δημιουργεί σύγχυση σχετικά με το τι είναι σημαντικό και το απογοητεύει επειδή δεν είναι σίγουροι για το πώς να προχωρήσουν. Ακόμη χειρότερα, συντρίβει το κοινό σας όταν πρόκειται να παρέχετε πολύτιμες πληροφορίες σχετικά με το προϊόν ή την υπηρεσία σας. Το λεπτό περιεχόμενο υπονομεύει επίσης σοβαρά τους στόχους μάρκετινγκ επειδή αποτυγχάνει να τραβήξει την προσοχή των καταναλωτών, χάνοντας ευκαιρίες για αφοσίωση και μετατροπή.

Η λύση: Βελτιώστε το

Δημοσιεύστε πιο διορατικό περιεχόμενο σε λιγότερο συχνή βάση. Δώστε προσοχή στα κυρίαρχα ενδιαφέροντα του κοινού σας, ώστε να μπορείτε να αναπτύξετε στρατηγικές περιεχομένου και να τις εφαρμόσετε με τρόπο που να ελκύει τους αναγνώστες και να τους βοηθά να επιτύχουν τους στόχους τους. Συμπεριλάβετε δεδομένα όταν είναι δυνατόν, για να παρέχετε το πλαίσιο για το μήνυμά σας και να επαληθεύσετε τις αξιώσεις σας. Φροντίστε να τμηματοποιείτε τις αναρτήσεις σας έτσι ώστε να είναι αρκετά εύπεπτες ώστε οι χρήστες να μπορούν να τις καταλάβουν εύκολα, ακόμα κι αν κάνουν απλώς κοψίματα.

3. Το πρόβλημα: Παλιό, άσχετο περιεχόμενο

Με την πάροδο του χρόνου, ακόμη και το πιο συναρπαστικό και καλογραμμένο περιεχόμενο θα γίνει τελικά ξεπερασμένο. Ανεξάρτητα από το αν το παλιό περιεχόμενο συνεχίζει να προσελκύει καταναλωτές, είναι ζωτικής σημασίας να ανανεώσετε και να ξαναγράψετε όσο χρειάζεται για να διατηρήσετε το μήνυμά σας ενημερωμένο. Επιπλέον, οι ενημερώσεις μπορούν να διατηρήσουν το περιεχόμενό σας ελκυστικό και να διασφαλίσουν ότι θα εμφανίζεστε ενημερωμένοι για το θέμα σας. Αναλύστε παλιό περιεχόμενο για να διακρίνετε τις πληροφορίες που βοηθούν στην κατάταξή σας, τις πληροφορίες που τις βλάπτουν και τις πληροφορίες που δεν έχουν κανένα σημαντικό αντίκτυπο.

Η λύση: Ξαναγράψτε το

Ο στόχος είναι η δημιουργία σκόπιμου περιεχομένου λύνοντας ένα νέο πρόβλημα ή αντιμετωπίζοντας ένα παλιό πρόβλημα με μια νέα και καινοτόμο προσέγγιση. Το περιεχόμενό σας θα πρέπει να αυξάνει την επισκεψιμότητα και την αφοσίωση, να ενθαρρύνει την κοινή χρήση και να δημιουργεί μετατροπές. Το να ξαναγράψετε αποτελεσματικά σημαίνει να επιλέξετε το μήνυμα που θέλετε να δώσετε έμφαση, να προσθέσετε τρέχουσες πληροφορίες που υποστηρίζουν αυτό το μήνυμα και να το οργανώσετε με διαισθητικό τρόπο. Μπορείτε να κόψετε παλιές ενότητες, να επεκτείνετε άλλες καθώς λαμβάνετε πρόσθετες πληροφορίες, ακόμη και να συγχωνεύσετε πολλές αναρτήσεις σε μια ολοκληρωμένη σελίδα.

Όταν αντιμετωπίζετε απογοητευτικές κατατάξεις στις μηχανές αναζήτησης, μπορεί να φταίει ένας από τους τύπους περιεχομένου που περιγράφονται παραπάνω. Χρησιμοποιώντας αυτές τις αποτελεσματικές στρατηγικές για τη βελτίωση του περιεχομένου σας, μπορείτε να προσελκύσετε πιο αποτελεσματικά το κοινό σας. Με τον καιρό, το καλύτερο περιεχόμενο δημιουργεί νέα αξία και επηρεάζει τους δυνητικούς πελάτες να συνεχίσουν την πορεία μετατροπής.

Στη Vizion Interactive, έχουμε την τεχνογνωσία, την εμπειρία και τον ενθουσιασμό για να έχουμε αποτελέσματα και να κρατάμε τους πελάτες ευχαριστημένους! Μάθετε περισσότερα σχετικά με το πώς οι υπηρεσίες μάρκετινγκ περιεχομένου μπορούν να αυξήσουν τις πωλήσεις και να ενισχύσουν την απόδοση επένδυσης (ROI). Αλλά μην δεχθείτε απλώς το λόγο μας, ελέγξτε τι έχουν να πουν οι πελάτες μας, μαζί με τις περιπτωσιολογικές μας μελέτες.

παρόμοιες αναρτήσεις

Schreibe einen Kommentar