SEO Consultant ή SEO Agency: Ποιο είναι το καλύτερο για τις ανάγκες της επιχείρησής σας

4
SEO Consultant ή SEO Agency: Ποιο είναι το καλύτερο για τις ανάγκες της επιχείρησής σας
Πρακτορείο ή Σύμβουλος Vizion Interactive

Η στρατηγική βελτιστοποίησης μηχανών αναζήτησης (SEO) μπορεί να είναι αυτό που βυθίζει ή επιπλέει το «πλοίο» μιας σύγχρονης επιχείρησης που βασίζεται στο διαδίκτυο. Το SEO βρίσκεται στο επίκεντρο αυτού που επιτρέπει σε μια επωνυμία να ευδοκιμήσει σε μια εποχή που δίνει τόσο μεγάλη σημασία στον Ιστό. Οι συμβουλευτικές υπηρεσίες SEO που επιλέγετε μπορούν να κάνουν τη διαφορά στην επιτυχία της εταιρείας σας. Η επιλογή μεταξύ ενός μεμονωμένου εργολάβου και μιας καθιερωμένης αντιπροσωπείας μπορεί να είναι δύσκολη, ειδικά εάν και οι δύο φαίνεται να έχουν ελκυστικά οφέλη. Ακολουθεί μια ματιά σε μερικές από τις μεγαλύτερες διαφορές που θα βρείτε μεταξύ των δύο.

Οι διαφορές μεταξύ ενός συμβούλου SEO και ενός γραφείου SEO

Το πρώτο βήμα για να κάνετε την επιλογή σας είναι να αναγνωρίσετε τι κάνει μια αντιπροσωπεία, μια αντιπροσωπεία. Οι εταιρείες SEO χρησιμοποιούν τη συνεργασία μεταξύ των μελών της ομάδας για να βρουν τις σωστές στρατηγικές για τη βελτίωση της απόδοσης του ιστότοπου. Μια καλή εταιρεία θα συγκεντρώσει τα πιο έξυπνα μυαλά του κλάδου με ειδικούς σε κάθε τομέα SEO – σημασιολογία, έρευνα λέξεων-κλειδιών, σχεδιασμός ιστότοπου, περιεχόμενο κ.λπ. Ο συνδυασμός των καλύτερων ταλέντων σε κάθε τομέα εστίασης θα δώσει στον πελάτη το καλύτερο από όλους τους κόσμους μέσω μια απλή επιχείρηση.

Ένας σύμβουλος SEO είναι συνήθως ένας ανεξάρτητος ανάδοχος, που σημαίνει ότι το άτομο εργάζεται για τον εαυτό του. Οι περισσότεροι είναι ανεξάρτητοι πράκτορες SEO. Οι ελεύθεροι επαγγελματίες SEO γενικά δουλεύουν ανά ώρα. Δεδομένου ότι δεν υπάρχει υπηρεσία που να υποστηρίζει τις δεξιότητες ή την αξιοπιστία του ελεύθερου επαγγελματία, πρέπει να προσέχετε ποιον προσλαμβάνετε. Εναπόκειται σε εσάς να διαχειριστείτε τον σύμβουλο – μια εργασία που μπορεί να απαιτεί μικροδιαχείριση ανάλογα με το άτομο. Οι ιδιοκτήτες επιχειρήσεων θα πρέπει να έχουν καλή κατανόηση του τι κάνει ο ανάδοχος για να αποτρέψει δαπανηρές ατυχίες.

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα ενός συμβούλου SEO

Η στάθμιση των πλεονεκτημάτων και των μειονεκτημάτων μιας εταιρείας SEO έναντι συμβούλου μπορεί να σας βοηθήσει να πάρετε τη σωστή απόφαση για τις ανάγκες σας. Το πιο προφανές σημείο πώλησης ενός μεμονωμένου συμβούλου SEO είναι η προσοχή ενός προς έναν με έναν ειδικό. Μπορείτε να συνεργαστείτε με τους καλύτερους στην επιχείρηση χωρίς να χρειάζεται να αγωνιστείτε για την εστίασή τους. Τουλάχιστον, αυτό θα σας πει η επαγγελματική κάρτα του ατόμου. Στην πραγματικότητα, πρέπει να κάνετε σημαντική έρευνα για να προσλάβετε έναν εργολάβο που αξίζει τα χρήματα. Αναζητήστε μαρτυρίες και αποθήκες προηγούμενων επιτυχιών του ατόμου για να επικυρώσετε τους ισχυρισμούς του.

Οι σύμβουλοι SEO είναι φθηνότεροι από την πρόσληψη περισσότερων πρακτορείων. Να θυμάστε, ωστόσο, ότι παίρνετε αυτό που πληρώνετε. Ένας ελεύθερος επαγγελματίας μπορεί να μην έχει το ίδιο φάσμα δεξιοτήτων ή πόρων με ένα πρακτορείο. Είναι πιθανό να αποκτήσετε έναν τύπο „jack of all trades“, χωρίς καμία ειδικότητα. Αυτό μπορεί να περιορίσει τις ικανότητες και την εμπειρία του αναδόχου σε ορισμένα θέματα. Δεδομένου ότι οι σύμβουλοι SEO είναι μονοπρόσωπες μπάντες, τείνουν να χρειάζονται περισσότερο χρόνο για να ολοκληρώσουν έργα από ό,τι οι εταιρείες. Αυτό μπορεί να είναι πρόβλημα εάν έχετε κατά νου ένα αυστηρό χρονοδιάγραμμα.

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα μιας εταιρείας SEO

Οι συμβουλευτικές υπηρεσίες SEO είναι τόσο καλές όσο και τα άτομα που εμπλέκονται. Σε ένα πρακτορείο SEO, θα έχετε αρκετούς υψηλά καταρτισμένους ειδικούς που χειρίζονται τον ιστότοπό σας. Αυτό αυξάνει τις πιθανότητες ενός επιτυχημένου έργου σε σύγκριση με ένα μόνο άτομο. Με τόση πνευματική δύναμη εστιασμένη στον ιστότοπό σας, είναι βέβαιο ότι θα συγκεντρώσετε εκπληκτικά αποτελέσματα. Θα έχετε επίσης διαθέσιμους περισσότερους πόρους, όπως υπηρεσίες ελέγχου SEO, υπηρεσίες δημιουργίας συνδέσμων, τοπική βοήθεια SEO, βελτιστοποίηση εικόνας και βίντεο και πολλά άλλα.

Με ένα πρακτορείο, εργάζεστε με μια επιχείρηση, όχι με έναν ελεύθερο επαγγελματία. Λαμβάνετε όλη την υποστήριξη και τις εγγυήσεις που συνοδεύει αυτό. Η εξυπηρέτηση πελατών και η δέσμευση για την επιτυχία του έργου θα είναι ανώτερες. Οι τιμές της εταιρείας μπορεί να είναι πιο ακριβές από έναν μεμονωμένο σύμβουλο, αλλά παίρνετε περισσότερα για τα χρήματά σας. Αποκτάτε πρόσβαση σε υψηλότερο επίπεδο υποστήριξης, ανεξάρτητα από το εύρος του έργου. Τα αξιόπιστα πρακτορεία είναι πιο ασφαλείς επενδύσεις και θα παρέχουν σχεδόν πάντα ικανοποιητικές αποδόσεις.

Μερικοί άνθρωποι αναφέρουν τα υψηλά ποσοστά τζίρου ως πιθανά μειονεκτήματα των πρακτορείων SEO. Αυτό εξαρτάται εξ ολοκλήρου από το πρακτορείο SEO και είναι πάντα κάτι καλό να ρωτήσετε εκ των προτέρων. Πολλά πρακτορεία λειτουργούν ως συνεργατική ομάδα, έτσι ώστε ένας πράκτορας που αποχωρεί να μην επηρεάσει το έργο SEO σας. Οι άλλοι σύμβουλοι που εργάζονται στον ιστότοπό σας θα καλύψουν το κενό σαν να μην έγινε ποτέ η μετάβαση. Εάν δεν σας αρέσει ο διαχειριστής του έργου σας, ζητήστε άλλον. Σε ένα πρακτορείο, αυτή η επιλογή είναι διαθέσιμη σε εσάς. Ουσιαστικά, η εμπιστοσύνη σε μια εταιρεία SEO σας βοηθά να αποφύγετε όλους τους πιθανούς κινδύνους από την πρόσληψη ενός ελεύθερου επαγγελματία. Η επένδυσή σας και ο ιστότοπός σας θα είναι σε καλά χέρια.

Πώς να κάνετε την επιλογή σας

Δείτε το εύρος του έργου σας και τους στόχους της εταιρείας σας. Δημιουργήστε μια λίστα με όλα όσα θέλετε να πετύχει η στρατηγική ψηφιακού μάρκετινγκ. Ξεκινήστε την αναζήτησή σας βρίσκοντας μια εταιρεία ή έναν σύμβουλο που μπορεί να καλύψει τις πιο πιεστικές σας ανάγκες. Στη συνέχεια, κοιτάξτε τον προϋπολογισμό σας. Μια αντιπροσωπεία μπορεί να βρίσκεται εκτός του εύρους τιμών που επιθυμείτε. Θα μπορούσατε πάντα να ξεκινήσετε με έναν ελεύθερο επαγγελματία και να μεταβείτε σε μια εταιρεία αφού κερδίσετε χρήματα από δυνητικούς πελάτες στις αναζητήσεις Google. Ξεκινήστε να ερευνάτε επιλογές που σας κάνουν να νιώθετε σίγουροι για την απόφασή σας. Η Vizion Interactive προσφέρει τα καλύτερα χαρακτηριστικά και των δύο συμβουλευτικών υπηρεσιών SEO – τους πόρους μιας μεγάλης εταιρείας και την εξατομίκευση ενός ατόμου ή μιας μπουτίκ.

Στη Vizion Interactive, έχουμε την τεχνογνωσία, την εμπειρία και τον ενθουσιασμό για να έχουμε αποτελέσματα και να κρατάμε τους πελάτες ευχαριστημένους! Μάθετε περισσότερα σχετικά με το πώς οι Έλεγχοι SEO, η Διαχείριση Τοπικής Καταχώρισης, η Συμβουλευτική για τον επανασχεδιασμό ιστοτόπων και οι υπηρεσίες ψηφιακού μάρκετινγκ B2B μπορούν να αυξήσουν τις πωλήσεις και να ενισχύσουν την απόδοση επένδυσης (ROI). Αλλά μην δεχθείτε απλώς το λόγο μας, ελέγξτε τι έχουν να πουν οι πελάτες μας, μαζί με τις περιπτωσιολογικές μας μελέτες.

παρόμοιες αναρτήσεις

Schreibe einen Kommentar